loading
close
SON DAKİKALAR

Netflix, Unsolved Mysteries dizisindeki olaylara ilişkin Google Drive dosyası oluşturdu

Netflix, Unsolved Mysteries dizisindeki olaylara ilişkin Google Drive dosyası oluşturdu
Tarih: 15.07.2020 - 10:41
Kategori: Kültür & Sanat

Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, kısa bir süre önce yayınlanmaya başlayan Unsolved Mysteries için bir Google Drive paketi oluşturdu.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, 1 Temmuz'da lisanslı bir içerik olan "Unsolved Mysteries"in yeni bölümlerini yayınlamaya başladı. İlk kez 80'li yıllarda karşımıza çıkan bu belgesel, gizemli cinayet ve kayıpları araştırıyor, izleyicilerle birlikte bu işlenen suçları gün yüzüne çıkarıyordu.

WebTekno'da yer alan habere göre; Netflix'in son hamlesi dünyanın en büyük tartışma platformlarından bir tanesi olan Reddit'ten geldi. Netflix yetkilileri, Reddit'te bir konu açarak Unsolved Mysteries'in yeni bölümlerinde elde edilen bulguları ve delilleri içeren dosyaları paylaştılar. Google Drive üzerinden paylaşılan belgeler, gizemi çözülmemiş olan dosyaların aydınlatılabilmesi için Netflix kullanıcılarına önemli ipuçları veriyor.

Unsolved Mysteries'in en sevilen yanı, belgesele taşınan olayların seyircilerle birlikte çözülmeye çalışılmasıydı. Hatta yapılan açıklamalara göre de bugüne kadar 200'den fazla olay, Unsolved Mysteries sayesinde çözülmüştü. Elbette 80'li yıllarda Unsolved Mysteries ekibine ulaşmak şimdi olduğu kadar kolay değildi. İşte Netflix'in Reddit'teki hamlesi, bugüne kadar çözülememiş olan bazı olayların daha kolay bir şekilde gün yüzüne çıkmasını sağlayacak.

Netflix'in yayınladığı dosyalar, Unsolved Mysteries'in Netflix'teki bölümlerinde yer alan bilgilerin yanı sıra, bazı farklı bilgileri de içeriyor. Örneğin söz konusu olaylarla ilgili ortaya atılan iddialar, toplanan deliller, bugüne kadar elde edilmiş bulguların tümü, Google Drive üzerinden paylaşılan dosyalarda yerini alıyor. Bu sayede kullanıcılar, Netflix'teki bölümlerde yer alan olaylarla ilgili irili ufaklı tüm bilgilere erişme imkanı yakalamış oluyorlar.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları