loading
close
SON DAKİKALAR

Nihat Doğan'dan tepki çeken Kabe paylaşımı

Nihat Doğan'dan tepki çeken Kabe paylaşımı
Tarih: 28.03.2020 - 09:37
Kategori: Magazin

Dünya sert önlemler alarak koronavirüsle mücadele etmeye çalışırken; şarkıcı Nihat Doğan, sosyal medya hesabın Kabe'nin kapalı olmasını eleştiren paylaşımda bulundu. Paylaşıma çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Çin'in Wuhan kentinden yayılan korona virüs can almaya devam ediyor. Uzmanlar, ısrarla sosyal izalasyon çağrısında bulunurken, türkücü Nihat Doğan'dan tam tersi bir çağrı geldi. 

22 binin üzerinde insanın ölümüne neden olan yeni tip korona virüs salgını nedeniyle Suudi Arabistan, mart ayının ilk günlerinde Kabe'deki tavaf ve sa'y alanlarının kapatılacağını, Mescid-i Haram'da sadece namaz kılınacağını duyurmuştu.

"KABE TAVAFA AÇILSIN" ÇAĞRISI

Türkücü Nihat Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu duruma tepki gösterdi. Kabe'nin yeniden tavafa açılması çağrısında bulunan Doğan, "Ey efendiler, Kabe neden yalnız! Neden öksüz! Tavaf neden durur ve buna bir Müslüman neden ses çıkarmaz anlamış değilim. Koronavirüsü olmayan temiz 50-100 insan da mı bulamadılar tavaf yapacak? Yoksa virüsten ölümden korktuğumuz kadar Allah'tan mı korkmuyoruz?" ifadelerini kullandı.

Doğan'ın bu açıklamalarının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısından tepki geldi.

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları