Nihat Matkap Başakşehir'e geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, 01 Aralık 2012 Cumartesi günü Başakşehir İlçe örgütünü ziyaret edecek...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, 01 Aralık 2012 Cumartesi günü Başakşehir İlçe örgütünü ziyaret edecek. CHP İstanbul İl Başkanı Oguz Kaan Salıcı, ziyaretinde Matkap’a eşlik edecek.
İç ve dış politikadaki son gelişmelerin konuşulacağı toplantıda ilçe örgütü bilgilendirilerek bu konulardaki örgüt görüşü alınacak. İlçe Başkanı Özgür Karabat tarafından oluşturulan bir kurul, yerel ve ülke gündemine ilişkin başlıkları içeren bir sunum üzerinde çalışıyor.
İkitelli, Tümsan 2 Sanayi Sitesi C Blok K:3 No:77 Başakşehir adresindeki parti bürosunda saat 17:00’de başlayacak toplantı, örgüt yöneticilerine ve partililere duyuruldu.
Vişne Haber Ajansı
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












