loading
close
SON DAKİKALAR

Nihat Özdemir, TFF başkanlığına adaylığını açıkladı

Nihat Özdemir, TFF başkanlığına adaylığını açıkladı
Tarih: 23.05.2019 - 12:42
Kategori: Spor

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe'nin eski 2. Başkanı, Nihat Özdemir, TFF başkanlığına adaylığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Nihat Özdemir, federasyonun 1 Haziran’da yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İstanbul'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Özdemir, şöyle konuştu:

"Sayın Yıldırım Demirören 7 yıl boyunca Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunduktan sonra görevinden ayrıldı. Kendisine futbol ailemiz adına teşekkür ediyorum. Futbolda başarının en önemli anahtarlarından biri istikrardır. Ankaragücü'nün ardından Fenerbahçe'nin yöneticiliğini yaptım. 4 yıldır da TFF'de başkan vekili görevini sürdürüyorum. Burada önemli insanlarla çalıştım. Yıldırım Bey'le yaptığımız projeleri devam ettirmek, yenilerini eklemek, Türk futbolunu ileriye taşımak için 1 Haziran'daki seçimde adayım. Futbolun Nihat ağabeyi olarak 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim. Tecrübemle, bilgimle Türk futboluna hizmet etmek istiyorum."

TFF’de önceki başkan Yıldırım Demirören, İddaa ihalesini alarak başkanlığı bırakmıştı.

NİHAT ÖZDEMİR KİMDİR?

AKP döneminde kamu ihalelerinin gözde şirketlerinden Limak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Özdemir yıllarca Fenerbahçe'de yöneticilik yaptı.

Türkiye Müteahhitler Birliği başkanlığı da yapan Özdemir, Forbes Türkiye'nin 2017 listesine göre 1.6 milyar dolarlık servetiyle "En zengin Türkler" sıralamasında 14. sırada. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları