loading
close
SON DAKİKALAR

O sınıflar kapatıldı

O sınıflar kapatıldı
Tarih: 14.09.2012 - 11:49
Kategori: Eğitim

Cumhuriyet'in duyurduğu Keçiören Kamil Ocak İlkokulu'ndaki bodrum katta ilkokul öğrencileri için düzenlenen iki sınıf kapatıldı...

Kamil Ocak İlkokulu’nda kalorifer dairesinden sınıf yapıldığına ilişkin haber, yetkilileri harekete geçirdi. Bir hafta sürecek ilkokul birinci sınıflar için verilen uyum eğitiminin 4. gününde, bodrum kattaki sınıfta ders yapılmadı.

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu başkanlığındaki şube müdürlerinden oluşan heyet, sabah saatlerinde Kamil Ocak İlkokulu’nu ve bodrum kattaki sınıfları teftiş etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yurtoğlu, içinde çukurun bulunduğu sınıf dahil bodrum katındaki iki sınıfı kapatma kararı aldı.

Edinilen bilgiye göre, bodrum kattaki iki sınıfta okuyacak öğrenciler, okulun ortaokul olarak düzenlenen binasında, toplantı ya da müzik odası olarak kullanılan bölümlere alınacak. 

Bu da “birinci sınıf öğrencileri için bodrum katta sınıf yapmak yerine neden bu alanların kullanılmadığı” sorusunu akıllara getirdi. Ancak 4+4+4 yasasından sonra yayımlanan bakanlık genelgesiyle birlikte ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ayrı binalarda eğitim verilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması talimatı verilmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları