loading
close
SON DAKİKALAR

Okmeydanı'nda gergin saatler!

Okmeydanı'nda gergin saatler!
Tarih: 22.05.2014 - 13:10
Kategori: Yerel

Okmeydanı'nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polisin bir genci başından vurarak öldürdüğü iddia ediliyor...

Okmeydanı'nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polisin bir genci başından vurarak öldürdüğü iddia ediliyor...

Okmeydanı'nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polis, molotof ve taş atan gruba gaz bombası ile müdahale etti. Olaylar sırasında bir kişinin yaralandığı ve durumun ağır olduğu öğrenildi.

Beyoğlu Okmeydanı’ndaki eylemde bir kişi başından vuruldu. Kanlar içerisinde yere yığılan şahsa ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Bu arada eylemciler, basın mensuplarına saldırdı. Bölgedeki gerginlik devam ediyor.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün ve ÖDP genel başkanı Alper Taş twitter adreslerinden bir gençin başından vurulduğunu açıkladılar...

Okmeydanı'nda AKP devletinin yeni bir vahşeti, polis Cemevi önünde bir insanı gerçek mermiyle başından vurdu.. 




Vurulan genç yaşamını yitirmiş.




Okmeydanındaki olay maalesef doğru


Ayrıca Sosyal medyaya göre ağır yaralının ismi Uğur Kurt. Kurt Okmeydanı Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bilgileri geliyor...

Beyoğlu Okmeydanı'nda korsan eylem yapan ve 'Liseli Dev Genç' pankartı taşıyan göstericilerle polis arasındaki olaylar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, ‘Liseli Dev Genç’ pankartı açarak korsan eylem yapan göstericilere polis biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan eylemciler de polise taş ve molotof attı. Molotoflardan biri polisin ‘akrep’ tabir edilen aracına isabet etti.

Aracın alev almasıyla birlikte polisler havaya ateş açtı. Bu sırada Okmeydanı Cemevi bahçesinde bir kişinin başından vurulmuş halde yerde yattığını gören vatandaşlar, bağırmaya başladı. Kanlar içerisinde yerde yatan şahsa ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı. Olaylar sırasında yakında bulunan cemevinde cenaze olduğu belirtiliyor.

Öte yandan eylemciler, görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. Doğan Haber Ajansı (DHA) ekibini tartaklayan eylemciler, görüntülerine el koydu.

Bölgedeki gerginlik devam ediyor. 

Ayrıntılar gelecek...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları