loading
close
SON DAKİKALAR

Oktay Vural'dan Özgür Özel'e; İYİ Partiye Erdoğan'ın 'farklı imkanlar kurduğu' iftira ve yalanını kullanmaktan çekinmemiştir. Türk Milleti iki kutba, AKP veya CHP'ye mecbur değildir!

Oktay Vural'dan Özgür Özel'e; İYİ Partiye Erdoğan'ın 'farklı imkanlar kurduğu' iftira ve yalanını kullanmaktan çekinmemiştir. Türk Milleti iki kutba, AKP veya CHP'ye mecbur değildir!
Tarih: 29.01.2024 - 01:40
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e; İYİ Partinin şerefli varlığına, mücadelesine, karar organlarına, teşkilatlarına ve oy veren vatandaşlarımıza hakarettir. Özür dilemeye davet ediyorum.

İYİ Partili Oktay Vural sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada;

"CHP Genel Başkanı, "Tayyip Erdoğan, CHP’yi sözde yalnız bırakarak, geçmişte ittifak yaptıklarımızı karşımıza koyarak, ...onlara çok farklı imkanlar kurarak Türkiye’nin üzerine yeni bir oyun kurmaktadır." diyerek talihsiz ifadeler kullanmış.
Maalesef bu ifadeler en hafif ifadeyle siyasi bir etikten uzaktır. CHP Genel Başkanı geçmişte ittifak yaptığı İYİ Partiye Erdoğan'ın  "farklı imkanlar kurduğu" iftira ve yalanını kullanmaktan çekinmemiştir. Ne yazık ki bu ifadelerle kime benzediği ortaya çıkmıştır.
Bu ifade İYİ Partinin şerefli varlığına, mücadelesine, karar organlarına, teşkilatlarına ve oy veren vatandaşlarımıza hakarettir. Özür dilemeye davet ediyorum.
İYİ Partinin hükmi şahsiyetine saygısı olmayan bu zihniyetin ne demokrasiyle ne de hür iradeyle alakası vardır.
İYİ Partinin seçimlere hür ve müstakil girme kararını bir başka partiye bağlayan bu ifadeler ancak ve ancak kendi iradesini başkasına bağlamış olanlardır.
Size "eşbaşkan diyesim" gelse, eşbaşkan oligarşisinden kurtulun desem ne dersiniz?
İşbirliği yapma teklifini getiren sizsiniz. Daha önce kararımız olmasına rağmen İYİ Parti olarak bu teklifi karar organında müzakere ettik ve red ettik.
İYİ Partinin hür ve müstakil kararını Erdoğan'ın farklı imkanlar kurarak sağladığını iddia eden bunu ispat etmezse müfteridir.
Şecaat arz ederken misali...
İYİ parti sayesinde kazandığınız belediyelerdeki nüfuzu İYİ parti kadroları üzerinde operasyon yapanların, belediye başkan yardımcılığı teklif edenlerin, partiden istifalarını sağlayanların, arka kapı kullananların kim ve kimler olduğunu bütün milletimiz bilmektedir. Bunlar sizin "Farklı imkanlar sunarak oyun kurduğunuzu" ortaya koymadı mı?
"Tavşan tuzağıyla Bozkurt avlanmaz." demiştim.
Biz rekabeti, operasyonla, farklı imkanlarla, kumpasla değil mertçe yaparız.
CHP Genel Başkanı yalnız değil kendi yolunu isyancıbaşı, teröristbaşı güzellemecileriyle, DEM'le, her türlü fraksiyonla birlikte çizmeye soyunmuş görünmektedir. Bu yolda Cumhuriyet, Atatürk, Türkiye sevdalılarının, milliyetçilerin, vatanseverlerin olmayacağı açıktır.
CHP Genel Başkanının İYİ Partinin hür ve müstakil siyasetiyle güçlenmesinden rahatsızlık duyması, AKP iktidarını devam ettirmeyi hedefleyen oyunun bir aktörü olduğunu göstermektedir.
İYİ Parti hür ve müstakil siyaset anlayışıyla, AKP ile kurdukları iki kutuplu oyunu bozmaya, aynı oyunu oynamalarına müsaade etmemeye ve 2028'de değişimi sağlamaya kararlıdır.
Türk Milleti iki kutuba, AKP veya CHP'ye mecbur değildir." dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları