loading
close
SON DAKİKALAR

Ömer Çelik'in açıklamalarını manşetten duyuran yandaşlar Mansur Yavaş'ın yanıtını görmedi!

Ömer Çelik'in açıklamalarını manşetten duyuran yandaşlar Mansur Yavaş'ın yanıtını görmedi!
Tarih: 12.03.2019 - 13:10
Kategori: Medya

CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş, hakkındaki "sahte senetle icra takibi"nden kesinleşmiş bir yargı kararı bulunduğu iddialarına düzenlediği basın açıklamasıyla yanıt verdi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, dün Mansur Yavaş hakkında "sahte senetle icra takibi"nden kesinleşmiş yargı kararı olduğunu söylemiş, bu sözlerin ardından Yavaş hakkında hemen iddianame düzenlenmişti. 

Mansur Yavaş bugün iddialara yanıt verdi. Mansur Yavaş, Ömer Çelik ve Mehmet Özhaseki hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade ederek, " Bu şahıs resmi evrakta sahtecilik, şantajdan hapis cezası almış bir kişidir. Avukatlığını yaptığım şirketin ödemesini alıp kaçmış, şahsıma bıraktığı seneti icraya verdiğimde, senetteki imzanın sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Bir suçun mağdurunun suçlu ilan etmek çirkef iddiadır. Rakibim bu şahsı bana karşı maşa yapmaktadır. Yargıtay'ın onayladığı herhangi bir ceza kararı bulunmamaktadır. Şahsın bana verdiği sahte senetle ilgili bir icra inkar kararı vardır. Asıl mağdur benim. Yargıtay'ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza davası, ceza kararı yoktur. Biz anket sonuçlarını görünce rakibimizin çamur siyaseti yapacağını biliyorduk. Ancak savunmaları durumunda yarın çocuklarının yüzüne bakamayacakları bir suçluya sığınabileceklerini düşünememiştim. Kendilerine sesleniyorum, cinsel istismardan, sahte evraktan davaları süren bu şahıs beraat edince mutlu mu olacaksınız? Himayenize aldığınız bu şahıs mahkumiyet kararı kesinleşince kaçarsa milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?"

Ömer Çelik'in açıklamalarını manşetten gören AKP yandaşı medya, Mansur Yavaş'ın açıklamalarını görmezden geldi. Hürriyet gazetesi basın açıklaması devam ettiği sırada kısa bir haber girdi ancak daha sonra haberi sildiği görüldü. 

CNN TÜRK ise Mansur Yavaş'ın açıklamalarını yayınlamadı. 

Ömer Çelik'in açıklamalarını manşetten veren Habertürk ise, Yavaş'ın açıklamasını kenarda küçük bir 'kutu'da duyurdu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları