loading
close
SON DAKİKALAR

Onbinler Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı

Onbinler Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı
Tarih: 30.10.2012 - 14:32
Kategori: Sağlık, Yaşam

Bakırköy Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlediği fener alayına onbinlerce yurttaş katıldı...

Bakırköy Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlediği fener alayına onbinlerce yurttaş katıldı.

Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’ndan başlayan fener alayına, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, CHP Bakırköy İlçe Başkanı M.Sait Yücel’in yanı sıra ellerinde belediyenin dağıttığı rüzgar gülü, bayrak ve şapka ile onbinlerce vatandaş katıldı.

Bakırköy’ün yanı sıra Bakırköy’e komşu ilçelerden de gelen yurttaşlar yaklaşık 3 kilometerlik güzergah boyunca ,”Mustafa Kemal Askerleriyiz”,”Türkiye Laiktir Laik Kalacak”,”Ne Mutlu Türk’üm Diyene,”Türkiye Uyuma Bayramına Sahip Çık” sloganları atarak yürüdüler.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde son bulan fener alayı sırasında onbinlerce vatandaş Onuncu Yıl Marşı ,Dağ Başını Duman almış marşlarını da sık sık okudular.

Bakırköy Belediyesi’nin düzenlediği fener alayının ardından Astoria Dans Topluluğu bir gösteri yaptı.

Gösterinin ardından Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nün futbol sahasının zeminini ve tribünlerini dolduran yurttaşlara seslenen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,”Bugün biz de düşüncelerimizle,bu sosyal demokratik, laik Cumhuriyetimizle, yeni bir savaş veriyoruz. Bu savaşı hep birlikte, aydınlık yarınlar için vereceğiz. Bu savaşı da en çok kadınlarımız ve çocuklarımız için vereceğiz. Çünkü gelecek onların sırtında yükselecek. Soframızdaki ekmekten ve ayağımızın altındaki topraktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Biz Mustafa Kemal’in askerleri, bekçileri, çocuklarıyız. Bunu hiçbir zaman unutmayalım.”diyerek düşüncelerini ifade etti.

Şevval Sam konseri

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in ardından sahneye ünlü sanatçı  Şevval Sam çıktı.

Rüzgarlı havaya rağmen zaman zaman yalın ayakla Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’nden eserler seslendiren Şevval Sam vatandaşların Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak oldu.

Konser sırasında türkü ve şarkıların arasında konserini izleyenler seslenen Şevval Sam,”Cumhuriyet olmasaydı bugün ben size burada şarkı söyleyemeyecektim. “dedi.

1 saati geçen konserin ardından Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ,Şevval Sam’a çiçek takdim etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları