loading
close
SON DAKİKALAR

Önceki yönetimin borcu nedeniyle Zeydan Karalar'ın makam odası haczedildi

Önceki yönetimin borcu nedeniyle Zeydan Karalar'ın makam odası haczedildi
Tarih: 10.07.2020 - 15:27
Kategori: Gündem

Adana Büyükşehir Başkanı Zeydan Karalar, kendisinden önce görev yapan MHP'li Başkan Hüseyin Sözlü döneminden kalan bir borç nedeniyle makam odasındaki mobilyaların haczedildiğini açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin temmuz ayı 3. oturumu gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, önceki yönetimin yaptığı borç nedeniyle makam odasındaki eşyaların haczedildiğini açıkladı.

Karalar, Meclis toplantısında yaptığı açıkalamda, "Bir haciz daha geldi bugün. 2016'da Aydın Prefabrik adındaki firma buraya parke işi yapmış. 2016'dan bugüne kadar parasını alamadığı nedeniyle makam odamızı hacze gelmiş. 3 sene beklemiş paralarını almamışlar. Bir insan bir iş yapıyor 4 sene bekliyorsa parasının peşinde koşmuyorsa o işin nasıl fiyata alındığını tahmin etmek zor değil. 100 liralık işi belki 400 TL'ye yapmıştır belki, inceletiyorum. Çok ciddi bir istihbarat da var, kendi sattığı taşları kendi işinde kullandığı haberleri var.

Her gün birden fazla haciz yaşadığımız için söyleme gereği duyuyoruz. 2016'dan beri beklemiş Zeydan Karalar başkan olunca haciz getirmiş" dedi.

Karalar, firmanın Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 30 milyon liraya yakın iş yaptığını belirterek, belediyenin 20 milyon liraya yakın ödeme yaptığını söyledi. Başkan Karalar, "Sadece 2020 yılında 6 milyon 400 bin lira önceden yapılan protokoller için ödeme yaptık bu güç koşullarda" dedi.

Eşyaların haczedilmesinin ardından makam odasına tahta masa ve sandalye koyan Başkan Karalar sosyal medya hesabından da paylaşımda bulundu. Karalar, "Benim makam odam Adana'mın sokakları, insanlarımın yanıdır. 7/24 kesintisiz, hizmete devam" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları