loading
close
SON DAKİKALAR

Önemli isimlerden Sarıgül zirvesi

Önemli isimlerden Sarıgül zirvesi
Tarih: 17.07.2013 - 12:13
Kategori: Siyaset

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi arenada hareketlendi...

Eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit’in sağ kolu Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evinde Mustafa Koç, Aydın Doğan ve Mustafa Sarıgül’ün biraraya geldiği öğrenildi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Türkiye’nin önde gelen işadamlarının sık sık bir araya gelerek ülke gündemini değerlendirdiği konuşuluyor. İddiaya göre, bu konuşmaların yapıldığı evlerden biri de eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit’in bir zamanlar sağ kolu olan Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evi…

YENİ YOL HARİTASI

Deneyimli siyasetçi Özkan’ın misafirleri arasında işadamları Aydın Doğan, Mustafa Koç ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gibi önemli isimler bulunduğu belirtiliyor.

Geçen hafta Beykoz Konakları’nda yapılan sır zirvenin, geç saatlere kadar sürdüğü öğrenildi. Zirvede bir araya gelen isimlerin, yeni bir oluşum içinde ya da siyasi bir yol haritası belirlemek üzere olduğu kulislerde dile getiriliyor.

GÜNDEM SARIGÜL MÜ?

Durumu merak edilen siyasetçilerin başında Mustafa Sarıgül geliyor. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sarıgül’ün aday göstereceği konuşulurken, Sarıgül’ün ise çekinceleri olduğu belirtiliyor. Sır zirvelerin ardında Sarıgül’ün durumunun konuşulduğu da iddialar arasında.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları