loading
close
SON DAKİKALAR

Orhan Bursalı'dan İsmail Saymaz'a: Dışarıdaki davulun sesi

Orhan Bursalı'dan İsmail Saymaz'a: Dışarıdaki davulun sesi
Tarih: 12.09.2018 - 12:40
Kategori: Medya

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı, Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz için "Saymaz düşmanlığını sürdürüyor... Dışarıdaki davulun sesi" ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, Cumhuriyet gazetesindeki yönetim değişikliği sonrası gazeteden ayrılan yazarlara yönelik eleştirilere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden "İçimden "Yazma" diyorum, sonra kendimi tutamıyorum. Giresunlu Dev-Yol'cu Ziya'nın oğlu Erdem Gül "liboş" oluyor; Radikal'de halkı aşağılayan yazılarıyla muhalefetin kamburuna dönüşen Mine Kırıkkanat "solcu" sayılıyor, öyle mi?" diye yazdı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı da Saymaz'ın bu ifadesi üzerine sosyal medya hesabından "Saymaz düşmanlığını sürdürüyor... Dışarıdaki davulun sesi" yorumunda bulundu.

Bursalı'ya yanıt veren Saymaz, "Orhan abi sen büyüğümüzsün. Ben gazetenin okuruyum. Şu süreçte daha olumlu davranmanı beklerdim. "Tirajımız 2500 arttı" diye tef çalacağını aklıma gelmezdi. Yarın arkadaşlarının cezası onanıp bir bir enselerine basılarak içeri alındıklarında, bu kadar rahat olacağını sanmıyorum" dedi.

Orhan Bursalı se İsmail Saymaz'ın bu yanıtına şöyle karşılık verdi: "İsmail çok önem verdiğim bir gazetecisin. Böyle düşündüğümü  ve seni çok sevdiğimi bilirsin. Arkadaşların davasına hep sahip çıktım ve çıkacağım. Zulme ve haksızlığa hep hayır derim. Vakıf gazete yönetimi politikası ise ayrı konu."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları