loading
close
SON DAKİKALAR

Orhan Bursalı'dan Şirin Payzın'a tepki: Cumhuriyet ve BirGün aleyhine ancak bu kadar kötüleme yapılabilirdi

Orhan Bursalı'dan Şirin Payzın'a tepki: Cumhuriyet ve BirGün aleyhine ancak bu kadar kötüleme yapılabilirdi
Tarih: 16.12.2018 - 13:50
Kategori: Medya

Şirin Payzın'ın yazmaya başladığı T24'ün pazar yayının reklamını yaparken kullandığı ifadeler Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı'nın tepkisini çekti.

CNN TÜRK'te 17 yıl boyunca ekranlarda olan ancak Aydın Doğan'ın medya grubunu Demirören'e satmasının ardından kanalla yollarını ayıran Şirin Payzın'ın yeni adresi T24 olmuştu.

Payzın, T24'te pazar yayının başladığını duyurdu. Payzın'ın duyuruda kullandığı ifadeler Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı'nın tepkisini çekti.

Payzın Twitter hesabından, "T24 Pazar başladı. Başka bir pazar mümkün. Gazeteleri açıp “ okuyacak bir tek şey bulamıyorum” diyorsanız ki diyorsunuz . Herkes aynı dertten yakınıyor. http://www.t24.com.tr  ye gidin. Radikal ve Cumhuriyet Pazar ‘dan Sevdiğiniz pek çok yazar artık pazar günleri T24 de" şeklinde paylaşımda bulundu.

Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı ise Payzın'ın paylaşımına şöyle tepki gösterdi:

"Yani Cumhuriyet ve Birgün vb aleyhine ancak bu kadar kötüleme yapılabilirdi. iyi gazeteler için tıpkı iktidar gibi almayın kampanyasına ortak olunabilirdi. Çüş artık.. Cumhuriyet pazar dopdolu güzel bir magazin de sunuyor, dünya yazarları cabası. inadına Birgün de alın."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları