loading
close
SON DAKİKALAR

Osman Gökçek Boşnaklara verdiği sözü tutmadı, Erdoğan Erden'den tepki geldi: Şerefi üzerine söz vermişti, takdirini Türk halkına bırakıyorum

Osman Gökçek Boşnaklara verdiği sözü tutmadı, Erdoğan Erden'den tepki geldi: Şerefi üzerine söz vermişti, takdirini Türk halkına bırakıyorum
Tarih: 04.05.2020 - 13:15
Kategori: Gündem

Osman Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de geçtiğimiz yıl Boşnaklara ağır hakaretlerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, önceki gün bu kanaldaki Ortak Akıl' programına konuk oldu. Boşnaklar duruma tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz yıl Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnaklara belden aşağı ifadelerle hakaret etmiş, Boşnaklar Beyaz TV önünde eylem yapmıştı. Sonrasında ise Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, MHP'li vekil Saffet Sancaklı ile Balkan ve Rumeli derneklerinin yöneticileri Osman Gökçek'le bir araya gelmişti. Gökçek, Kütahyalı'nın programına son verildiğini, bir daha televizyonuna çıkarmayacağını söylemişti. 

Balkan ve Rumeli derneklerini temsilcilerinin Osman Gökçek'le yaptığı toplantıdan fotoğraf
 
Boşnaklara söz veren Gökçek, Kütahyalı'yı önceki gün bu kanaldaki Ortak Akıl' programına çıkardı. Boşnaklar Kütahyalı'nın yeniden ekranda görünmesine tepki gösterdi. 
Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden sosyal medya hesabından Gökçek'e tepki gösterdi. Erden, "Geçmişte yaşadığımız o hadsiz söylemden sonra Sn. Osman Gökçek Rok. denen o şahsı hiçbir şekilde Beyaz Tv’ye çıkarmayacağına şerefi üzerine söz vermiştir. Sözünü tutmayan Sn. Osman Gökçek’in yaptığı bu davranışın takdirini yüce Türk halkına bırakıyorum" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları