loading
close
SON DAKİKALAR

Ozan Güven'le ilgili açıklama yapan Halit Ergenç, tepki çeken sözleri için özür diledi

Ozan Güven'le ilgili açıklama yapan Halit Ergenç, tepki çeken sözleri için özür diledi
Tarih: 18.08.2020 - 18:00
Kategori: Magazin

Oyuncu Halit Ergenç, Babil dizisinde birlikte rol aldığı Ozan Güven'le ilgili yaptığı açıklamanın maksadını 'çok aştığını' belirterek özür diledi.

Deniz Bulutsuz, sevgilisi oyuncu Ozan Güven tarafından şiddete maruz kaldığını belirterek yargıya başvurmuştu. Ozan Güven de asıl darp edilenin kendisi olduğunu söyleyerek darp raporu almıştı.

Güven hakkında, "hakaret", "tehdit", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"ve "kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Güven'e sanat camiasından çok sayıda tepki gelirken, Güven'le ilgili bir açıklama da Babil dizinde birlikte rol aldığı Halit Ergenç'den geldi.

Halit Ergenç, bir mekan çıkışı soru üzerine "Ben Ozan’ı çok severim, uzun zamandır da tanırım. Böyle bir olay geldi başına. Ben buradan alnının akıyla çıkacağını düşünüyorum. Mutlaka adalet yerini bulacaktır. Öyle bir karaktere sahip olduğuna hiç şahit olmadım. Mutlaka orada bir şey olmuştur" dedi. Açıklaması tepki çeken Ergenç, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla özür diledi.

Halit Ergenç şunları kaydetti:
"Yargı süreci devam eden ve beni çok üzen bir konuyla ilgili, sadece bir temenni niyetiyle yaptığım açıklama, kendimi doğru ifade edemememden dolayı maksadını çok aştı. Bundan dolayı çok üzgünüm.

Şiddetin hiçbir türünün yanında olmam mümkün değil. Bilhassa son derece hassas olduğum kadına şiddet konusunda mağdur olmuş ve bu konuda mücadele eden herkesi hayal kırıklığına uğrattığımı anlıyorum, hak veriyorum ve özür diliyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları