loading
close
SON DAKİKALAR

Özgür Özel, Salihli’de konuştu: '31 Mart’a kadar durmadan çalışıp bu seçimi kazanacağız'

Özgür Özel, Salihli’de konuştu: '31 Mart’a kadar durmadan çalışıp bu seçimi kazanacağız'
Tarih: 02.03.2024 - 22:52
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Özel, Salihli’de halk buluşmasında konuştu; "Bu yağmur bizim parti, memleket, Mazlum Nurlu sevgimizi durdurmaz diyor. Mazlum Nurlu, avukat ama aynı zamanda çiftçi. Onun gözü hep böyle rahmette, berekette.”

“KENT SUÇLARINA ENGEL OLMAK İÇİN OYLARINIZA TALİBİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Salihli’de halk buluşmasında, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını vurguladı. Özel, “Biz Türkiye ittifakıyız, Manisa ittifakıyız, Salihli ittifakıyız. Biz kimseyi dışarıda bırakmayan, yoksulu, esnafı, çiftçiyi, işçiyi, yaşlısını, gencini kimseyi dışarıda bırakmayan Türkiye ittifakıyız ve artık bu ülkede sadece belli çevrelerin çıkarları koruyanlara karşı halkın, kentin çıkarlarını korumak için, kent suçlarına engel olmak için oylarınıza talibiz. 31 Mart’a kadar durmadan, duraksamadan çalışıp hep beraber bu seçimi kazanacağız” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Salihli ilçesindeki halk buluşmasına katıldı. Özel burada yaptığı konuşmada, yağan yağmura işaret ederek, “Bardaktan dökülürcesine yağıyor. İnşallah 31 Mart’ta oylar böyle yağacak. Bütün Türkiye canlı yayında sizin memleket sevginizi görüyor, Salihli’yi nasıl sevdiğinizi görüyor. Mazlum Nurlu’yu nasıl sevdiğinizi görüyor. Burada değerli ilçe başkanımız, il başkanımız, belediye başkanlarımız, Turgutlu’nun çalışkan Belediye Başkanı Çetin Başkan burada, Besim Dutlulu burada, Alaşehir’in çalışkan Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu burada. Selendi Belediye Başkan Adayımız ve Kula Belediye Başkan Adayımız burada. Bu yağmur bizim parti, memleket, Mazlum Nurlu sevgimizi durdurmaz diyor. Mazlum Nurlu, avukat ama aynı zamanda çiftçi. Onun gözü hep böyle rahmette, berekette” dedi.

“HİZMET SIRASI BAŞKANLARIMIZDA”

“Geldik Salihli’ye bereket yağdı” diyen Özel, “Mazlum Nurlu gelecek, Salihli bereketli olacak. Zengin olacak, güçlü olacak. Salihli’de Mazlum Başkanı 1 Nisan’da belediye başkanlığı koltuğuna oturtmaya var mıyız? Söz mü? Peki Ferdi Başkanı büyükşehir belediye başkanı yapmaya var mıyız? Söz mü? O zaman size söz, Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanmayacaksınız, su ucuzlayacak, ulaşım ucuzlayacak, hizmet gelecek, Salihli’nin yüzü gülecek. Büyük mücadelelerin sonunda burada, Manisa’da, memleketimde, yağmurun altında size müjdeyi veriyorum. 1 Nisan günü Salihli’de CHP iktidarı var, Manisa’da CHP iktidarı var. Anketler, sokak onu gösteriyor. Heyecan onu gösteriyor. Artık bundan sonra hizmet sırası bu 2 çalışkan başkanımıza geliyor, onları çok seviyoruz” ifadesini kullandı. Özel, şunları söyledi:

“SİZİNLE GURUR DUYUYORUM”

“Son olarak daha fazla kimseyi üzmeden, ıslatmadan şunu söylemek isterim. Biz CHP olarak, elbette partimize oy istiyoruz ama bu seçimde karşımızda Cumhur İttifakı var. Biz bir başımızayız diye kimse düşünmesin. Bizim de bir ittifakımız var. O ittifakın adı Türkiye ittifakıdır. Renkleri ay yıldızlı al bayrağın renkleri. Kırmızı ile beyazdır. Milli takım gol atınca sevinen kim varsa, bizim ittifakımızda. Filenin Sultanları şampiyon olunca sevinen kim varsa, bizim ittifakımızda. Salihli’yi sevenden, Türkiye’yi sevenden, vatanını, milletini, bayrağını sevenden, Türkiye ittifakına destek bekliyoruz. Yağmur durdu, Salihliler buraya akıyor. Gelin. Ben sizinle gurur duyuyorum.”

“TEK ADAM REJİMİNE ÖZENENLER…”

“Biraz önce Soma’da anlattım. Birileri Türkiye’nin en pahalı suyunu satacak, en pahalı ulaşımını yapacak, sonra gidecekler, birtakım sosyal medya hesapları satın alacaklar, oradan CHP’ye laf söyleyecekler. Bizim milliyetçiliğimize, vatanseverliğimize laf söyleyecekler. Yok efendim CHP gelirse beka sorunu olurmuş. Bakın buradan açıkça söylüyorum, bu ülke bir kere beka sorunu yaşadı. O beka sorununu yaşadığında ülke tek adamın hataları yüzünden 7 devlet tarafından işgal edildi. Şimdi o zamanların tek adam rejimine özenenler, işgal donanmasının önüne kırmızı halı seriyorlardı, şimdi birileri onların peşinden gidiyor. Oysa bizim peşinden gittiğimiz, işgal donanmasına bakıp da ‘Geldikleri gibi gidecekler’ diyordu. Çok net bir şey söyleyeyim, günün biri gelir de bu ülkede yine bir beka sorunu olursa, Tayyip Erdoğan çağırınca havaalanına koşturup kot üstüne perdelik kumaştan kefen giyenler değil Çanakkale’de Conkbayırı’nda dedeleri kefensiz yatanlar korur bu memleketi.”

“ERDOĞAN, SEN KENDİ EVLADINA BEDELLİ YAPTIRIYORSUN”

“Biraz önce Soma’da söyledim, dedim ki ‘Bu ülke için canını verecek herkesten oy istiyorum.’ Bir yandan da şunu söylüyorum, biz hepimiz bu ülke için canımızı veririz. Ama Tayyip Erdoğan, bu ülke için canını veren şehidin tabutunun ucundan tutacak. Bir elinde şehidin tabutu, bir elinde mikrofon. Orada siyaset yapacak. Kerpiç, briket bir ev, penceresiz camına naylon çekilmiş, oraya gidecek, siyaset yapacak. Sonra da üzerine bir kamuflaj, buraya Cumhurbaşkanlığı forsu, efendim ‘Recep Tayyip Erdoğan’a kamuflaj ne de yakışmış.’ 7 gazete birden manşet atacak. Eğer bir kamuflaj bir Erdoğan’a yakışacaktıysa, Bilal Erdoğan’a, Burak Erdoğan’a yakışsaydı. Bunu söyleyip, ‘Biz vatanseveriz, biz vatanımızı severiz, sizinkiler gibi bedelliyle, çürük raporuyla kaçmayız’ dedim, diyorlar ki Özgür Özel bedelliden oy istemedi mi? O kanunun altında imzam var, oyum var. Bedelli askerlik yapan da bu milletin evladıdır, gidip normal askerlik yapan da bu milletin evladıdır. Bir dil sürçmesinden siyaset çıkarmaya çalışan Erdoğan’a şunu söylüyorum. Sen kendi evladına çürük raporu alıyorsun da bedelli yapıp askere yollamıyorsun da başkasının gariban çocuğu üzerinden niye siyaset yapıyorsun, onu soruyorum, onu.”

“HEP BERABER KAZANACAĞIZ”

“Aşağıdan sesleniyor, diyor ki ‘Mazlum Başkan, seninle gurur duyuyorum’ diyor. Mazlum Başkan belediyede otursun, Salihli’nin sokaklarına çıksın, görün bakalım. Zeki Kayda gibi koltuğa mı gömülüyor, koşturuyor mu? Etrafını mı doyuruyor, garibanın mı karnını doyuruyor? Yandaşa mı hizmet ediyor, vatandaşa mı hizmet ediyor? Ben Mazlum Başkana güveniyorum, Ferdi kardeşimize güveniyorum. Sizden bir tek şey istiyorum. Onları seviyor musunuz? Tanıyor musunuz? Onları gidin anlatın. Ben Ferdi Başkana kefilim, siz de kefil olun. Tanımayana tanıtın. Endişesi olana anlatın, deyin ki ‘Zeki Kayda gibi değil. Koluna gireriz, odasının kapısını çalmadan açarız, çalmadan.’ Seçildiği gün kapıyı söktürme şovu yapanların yanına yanaşılmıyor, kibrinden varılmıyor. Vatandaşın sesini duymuyorlar. Ama CHP’nin belediye başkanları, halkçı belediyecilik yapmak için, dayanışma belediyeciliği için, vatandaşın her ihtiyacında yanında olmak için, hayatını kolaylaştırmak için geliyorlar. Geçmişte ‘CHP gelirse sosyal yardımlar kesilir’ yalanı çöp oldu. İstanbul’da, Ankara’da, Adana, Antalya’da yaptığımız sosyal yardımlar tam 5 katına çıktı. Bunun için geliyoruz Salihli’de de büyükşehirde de. Şimdi burada çok güzel bir grup genç ve burada da Salihli’nin güzel insanları var. Biz Türkiye ittifakındayız değil mi? Renklerimiz kırmızı beyaz değil mi? Kırmızı, beyaz. En büyük Türkiye. Biz Türkiye ittifakıyız, Manisa ittifakıyız, Salihli ittifakıyız. Biz kimseyi dışarıda bırakmayan, yoksulu, esnafı, çiftçiyi, işçiyi, yaşlısını, gencini kimseyi dışarıda bırakmayan Türkiye ittifakıyız ve artık bu ülkede sadece belli çevrelerin çıkarları koruyanlara karşı halkın, kentin çıkarlarını korumak için, kent suçlarına engel olmak için oylarınıza talibiz. 31 Mart’a kadar durmadan, duraksamadan çalışıp hep beraber bu seçimi kazanacağız. 31 Mart günkü zafer için söz veriyor musunuz? Size güveniyor, inanıyoruz. Mazlum Başkan ve Ferdi Başkanı sizlere, sizi de Allah’a emanet ediyorum.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları