loading
close
SON DAKİKALAR

Özgür Özel'den Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi açıklaması; Aday gösterildiğinde iyi, aday gösterilmediğinde başka partiye koşturmak CHP’lilik değildir!

Özgür Özel'den Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi açıklaması; Aday gösterildiğinde iyi, aday gösterilmediğinde başka partiye koşturmak CHP’lilik değildir!
Tarih: 27.01.2024 - 15:50
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, aday tanıtım toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel; Bize Yılmaz Büyükerşen gibi büyüklerimiz ve örnek partililerimiz lazım.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday belirleme çalışmaları ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin CHP’den istifa ettiğini duyurması hakkındaki soruya şu yanıtı verdi:

“Birincisi, bugün de gördüğünüz gibi ilan ettiğimiz adaylarımızın arkasındayız, o konuda üzerimize ne düşüyorsa onu yapıyoruz. Dün söylenenlerin tamamı hayal mahsulü işler. Arkadaşlarımız tamamını yalanladılar. Eğer CHP üyeleri ya da vatandaşlarımız bir konuda beklenti sahibi olurlarsa onu CHP en ince noktasına kadar irdeler. Ona göre gereğini yapar. Ancak şu anda böyle bir gündemimiz yok. Diğer konu ise en iyi örnek yanımda duruyor. Elinden tutuyorum. Yıllarca partimize ve şehrine hizmet etti. Bugün bu görevi bir kadın adaya, kendinden genç bir adaya devretti. Bir eli onun üstünde, bir eli partimizin üstünde. Partimize hizmet etmeye devam edecek. Gerçek partililik Yılmaz Büyükerşen partililiğidir. Aday gösterildiğinde iyi, aday gösterilmediğinde başka partiye koşturmak CHP’lilik değildir. Bize Yılmaz Büyükerşen gibi büyüklerimiz ve örnek partililerimiz lazım.”

Özel, kalan adayların ne zaman açıklanacağına ilişkin soruya önümüzdeki haftayı işaret ederek, “Hafta sonuna kadar açıklanır hepsi” yanıtını verirken sözlerini, “Bu büyük, coşkulu takımla yol yürümek isteyen herkes yol yürür. Yol yürümekten yorulanlar varsa yerine o yolu yürüyecekler bulunur” diyerek noktaladı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları