loading
close
SON DAKİKALAR

Özışık kardeşlerin içinde bulunduğu çete tarafından kumpas kurulan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a sopalı saldırı

Özışık kardeşlerin içinde bulunduğu çete tarafından kumpas kurulan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a sopalı saldırı
Tarih: 15.06.2021 - 06:32
Kategori: Yerel

Özışık kardeşlerin içinde bulunduğu çete tarafından kumpas kurulan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a sopalı saldırı.

CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a dün akşam saatlerinde bir grup tarafından sopalı saldırı gerçekleşti. Avukatı ile birlikte Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay sopalı saldıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Deniz Atabay'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Didim Belediyesi sosyal medya hesabından "Başkanımız Ahmet Deniz Atabay'a akşam saatlerinde kalabalık bir grup tarafından alçakça bir saldırı düzenlenmiştir. Didimliler olarak, başkanımızın rant çetelerine karşı dik duruşunun arkasındayız" açıklamasında bulundu. 

Başkanımız Ahmet Deniz Atabay'a akşam saatlerinde kalabalık bir grup tarafından alçakça bir saldırı düzenlenmiştir.

Didimliler olarak, başkanımızın rant çetelerine karşı dik duruşunun arkasındayız.

ONLAR TEK BİZ DİDİMİZ! pic.twitter.com/MU3ZiQdMoR

Didim Belediyesi (@DidimBelediye) June 15, 2021
 

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzacebi saldırıyı Özışık kardeşler ve Didim’de yasa dışı otel-inşaat işleri yapan bir grup tarafından yapıldığını duyurdu. Akif Hamzacebi sosyal medya mesabından yaptığı açıklamada; "Ağabeyi Süleyman Özışık’ın da dahil olduğu süreçte Gazeteci (!) Mehmet Özışık ve Didim’de yasa dışı otel-inşaat işleri yapan bir grup Didim Belediye Başkanına kumpas kurmuşlardı. Bu grup, ruhsatsız oteli mühürleyen Bld. Başkanı Deniz Atabay’a bu gece 15 kişiyi sopalarla saldırttı Didim Belediye Başkanına kumpas kuran bu yasa dışı inşaat-otel-rant çetesi daha önce de Belediye Başkanının evini kurşunlatmıştı. Tetikçinin cezaevinden yazdığı itiraf mektubu bunu ayrıntılarıyla ortaya koyuyor." dedi.

Daha önce Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a kumpas kurulmuştu. Olayı ilgili haberlerden okuya bilirsiniz

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay: Kumpas üstlerine çökecek

Mehmet Özışık'ın 'ilişkim yok' dediği Ahmet Orak'la görüntüleri ortaya çıktı

Didim Belediye Başkanı'na kurulan kumpasın yeni ayrıntıları ortaya çıktı

 
Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları