loading
close
SON DAKİKALAR

Penis Estetiği Artık Kolay

Penis Estetiği Artık Kolay
Tarih: 11.02.2012 - 22:40
Kategori: Sağlık, Yaşam

Yeni geliştirilen protezler ve ameliyat teknikleriyle cinsel sıkıntılara yol açan fizyolojik sorunlar ortadan kalkıyor.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hattat Hastanesi Direktörü Prof. Dr. Halim Hattat erkeklerin erken boşalma, sertleşme bozukluğu ya da penis eğriliği nedeniyle başvurduğunu söyledi. Hattat, yeni geliştirilen protezler ve ameliyat teknikleriyle cinsel sıkıntılara yol açan fizyolojik sorunların rahatlıkla ortadan kaldırılabileceğini anlattı:

Erkekler işlev bozukluklarının yanı sıra cinsel görünümleri için de ameliyat masasına yatıyor.

"Günümüz erkekleri kendilerine daha çok özen gösteriyor. Sadece protez değil, protezsiz bükülmeler, penis eğrilikleri, anatomik değişiklikler veya vücutlarındaki yağ birikimleri gibi birçok konuda hassasiyet gösteriyorlar. Ben de buna pozitif bakıyorum."

Talep oranı

"Kesinlikle. Çünkü genel olarak bakış açısı değişti. Eskiden erkeklerin hekime gitmesi ayıptı veya çekingenlik vardı. Artık son derece doğal karşılanıyor. Doğal olarak her yönden uyumlu bir hayat sürmek istiyorlar. Bu da talebin artmasına yol açıyor."

Protez çeşitliliği

"Bükülebilir ve hidrolik olarak iki çeşit protez var. Hidrolik model, daha kolay ereksiyon elde edilmesini sağlıyor ve fizyolojik olarak normal hale dönmesi daha hızlı yaşanıyor."

Fizyoloji ile fonksiyon açısından uyum ve başarı

"Fizyoloji ile fonksiyon açısından uyum ve başarı sağlamak için, üçlü protez uygulaması yapıyoruz. Fizyolojik ve normal fonksiyonları elde etmede başarı elde edebiliyoruz. Yeni yöntemlerle cinsel fonksiyon ve estetik açıdan sıkıntılar bitiyor."

Üçlü protezle istem dışı ereksiyon

"Üçlü protezle istem dışı ereksiyon yaşanmıyor. Kişiler istedikleri anda ilişkiye girebiliyor. Onun dışında da yumuşak bir penise sahip oluyorlar."

Doğuştan penis eğriliği

"Bu tarz hastalar oldukça mutsuz oluyorlar. Dönem dönem ağrılı ilişkiler yaşanıyor. Onların estetik düzeltmesi yapıldığında normal ereksiyon yaşayabiliyor ve ağrılarından kurtuluyorlar."

Eşlerin bu estetiği fark etme ihtimali

"Protezler çok küçük olduğundan dolayı, yumuşak hale geldiği zaman karşıdan bakan insan bunu anlayamaz. Bu ameliyatı yaptıran kişi söylemediği sürece eşler bunu fark edemez."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları