loading
close
SON DAKİKALAR

Perihan Sarı'dan Eğitmenlere Plaket

Perihan Sarı'dan Eğitmenlere Plaket
Tarih: 02.12.2013 - 17:41
Kategori: Siyaset

Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi programlarında görev alan eğitmenlere, Ankara’da düzenlenen bir yemekle Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı tarafından plaket verildi...

fotoğraflar için tıklayınız

Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi programlarında görev alan eğitmenlere, Ankara’da düzenlenen bir yemekle Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı tarafından plaket verildi.

CHP Parti Okulu'nun eski milletvekilleri, belediye başkanları, bürokrat ve akademisyenlerden oluşan eğitmenleriyle yemekte buluşan Perihan Sarı, genel başkan yardımcısı Nihat Matkap'ın da katılımıyla plaket töreni düzenledi.

Sarı törende yaptığı konuşmada; " Parti okulumuzda sürmekte olan eğitimlere gönüllü olarak katkıda bulunan siz değerli eğitmenlere şükran borçluyuz. Partili olma bilinciyle geceli gündüzlü yoğun programlara verdiğiniz desteğin bir plaketle anılarınızda yer almasını istedik. Hepinize buraya geldiğiniz için teşekkür eder, partim ve yol arkadaşlarım adına yaptığınız katkı nedeniyle şükranlarımızı sunmak isterim" dedi.

3 Haziran 2013 tarihinde başlayan ve 11 bin 500 aday adayının eğitimlerini gerçekleştiren, 60 eğitmen, 53 eğitim programında görev aldı.

Yerel seçimlerde aday olan Belediye Başkanları dışında herkesi kapsayan eğitim programı 13 Bine yakın aday ve aday adayı katılmış olacak.

Eğitim programlarına başvuran 13 bine yakın aday adayını kapsayarak sürecek.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları