loading
close
SON DAKİKALAR

Polis, yeniden Gezi Parkı'na müdahale etti

Polis, yeniden Gezi Parkı'na müdahale etti
Tarih: 11.06.2013 - 14:48
Kategori: Sağlık, Yaşam

Polis Mete caddesi tarafından Gezi Parkı'na gaz attı...

Sabah saatlerinde Taksim Meydanı'na giren polis ile göstericiler arasında zaman zaman çatışma yaşanıyor. Vali Mutlu'nun 'polis Gezi Parkı'na müdahale etmeyecek' demesi üzerine polis Gezi Parkı'na parktaki flamaları indirmek için girmiş, 15 dakika sonra çıkmıştı. Polisin saat 17.00 sularında yeniden Gezi Parkı'na girdiği bildirildi.

Radikal gazetesi muhabiri Elif İnce, Taksim Meydanı'ndan canlı bildiriyor. İnce'nin haberine göre Mete Caddesi tarafından Gezi Parkı’na gaz atıldı. Atılan gaz çadırların içine ve arasına düştü. İnsanlar gazdan korunmak için metronun içe kaçtılar. İnce2nin iddiasına göre olayda çok sayıda yaralanan oldu.

Öte yandan gaz atılan yerin hemen arkasında revir var. Eylemciler büyük, kırmızı, üzerinde "Revir" yazan bez bir afiş açtılar. "Burası revir, buraya gaz atmayın" diye bağırıyorlar.

Polis Gezi Parkı'nı hedef alarak, Divan Oteli'nin önünü de kapsayacak bir alana biber gazıyla müdahele ediyor. Divan Oteli'nin önünde bekleyen ambulansın camı kırılması üzerine, ambulans şöförü dışarı çıkarak isyan etti. Polislere seslenen ambulans şöförü "Yeter artık gaz atmayın! Burada ambulans var görmüyor musunuz?" diye seslenmesine rağmen, polisler gaz atarak ilerlemeyi sürdürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları