loading
close
SON DAKİKALAR

Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu: Bilim Kurulu üyelerinin sözünün dinlendiği ilk dönemde Sars-Cov2’ye karşı daha iyi bir mücadele vardı

Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu: Bilim Kurulu üyelerinin sözünün dinlendiği ilk dönemde Sars-Cov2’ye karşı daha iyi bir mücadele vardı
Tarih: 01.08.2020 - 09:57
Kategori: Gündem

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, Prof. Dr. Ateş Kara'nın "Yoğun bakım hasta sayısının artık neden verilmediğini kesin net olarak bilmiyorum" sözlerine "Ne zaman siyaset ön plana çıktı mücadele bitti" şeklinde yorumladı.

Sağlık Bakanlığı günlük açıklanan koronavirüs tablosundan yoğun bakım ve entübe hasta sayılarını çıkarmış yerine zatürre oranı ve ağır hasta sayısı eklenmişti.

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, katıldığı bir canlı yayında konuya ilişkin olarak "Yoğun bakım hasta sayısının artık neden verilmediğini kesin net olarak bilmiyorum" demişti.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, Prof. Dr. Ateş Kara'nın sözlerini "Ne zaman siyaset ön plana çıktı mücadele bitti" şeklinde yorumladı.

Tutluoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:
"Bilim Kurulu üyelerinin sözünün dinlendiği ilk dönemde Sars-Cov2’ye karşı daha iyi bir mücadele vardı. Ne zaman siyaset ön plana çıktı mücadele bitti. Herkes başının çaresine baksın."

 
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları