loading
close
SON DAKİKALAR

Rabia Naz cinayeti belgesel oldu

Rabia Naz cinayeti belgesel oldu
Tarih: 14.05.2020 - 18:10
Kategori: Kültür & Sanat

Giresun Eynesil'de evlerinin önünde yaralı bulunan ve hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın cinayeti belgesele konu oldu.

Gazeteci Kutlu Esendemir, Giresun’un Eynesil ilçesinde 12 Nisan 2018’de şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın ölümü sonrası devam eden hukuki süreci ele alan bir belgesel hazırladı. Sosyal medyada fragmanı paylaşılan belgesel yakında izleyicilerle buluşacak.

Rabia Naz’ın şüpheli ölümünü gündeme taşıyan gazeteci Metin Cihan da belgeselle ilgili olarak şu ifaddeleri paylaştı: "Gazeteci Kutlu Esendemir'in belgeseli.. Rabia Naz'ın babası Vatan Şaban ile adalet arayışımız.. zor koşullarda yoğun bir çabayla hazırlandığını biliyorum ama içerik hakkında başka bilgi veremiyorum çünkü ben de izlemedim. az önce fragmanı gönderdi. paylaşmak istedim"

Baba Şaban Vatan da Kutlu Esendemir'e minnet duygularını ifade ederek "Çok zor zamanlar yaşadığımiz pandemi sürecinde sevgili Kutlu Bey değerli çalışma arkadaşları Rabia Nazimizin adaletini unutmadilar . Rabia Nazın ailesi olarak minnettariz. Yavrumuzun ardındaki yokluk " ifadesini paylaştı.

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları