loading
close
SON DAKİKALAR

Real Madrid 6-0 Galatasaray

Real Madrid 6-0 Galatasaray
Tarih: 07.11.2019 - 09:20
Kategori: Spor

Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında Real Madrid'e konuk olan Galatasaray, ilk 14 dakikasında 3 gol yediği maçı 6-0'lık yenilgiyle tamamladı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında İspanya ekibi Real Madrid'e deplasmanda 6-0 mağlup oldu ve son 16 turu şansını yitirdi.

Karşılaşmanın 4. dakikasında Marcelo'nun soldan başlattığı bir hızlı atakta ters tarafta topla buluşan Rodrygo'nun vuruşuyla üstünlüğü ele geçirdi. 7. dakikada bir başka hızlı hücumda Marcelo'nun soldan yaptığı ortada Rodrygo'nun vuruşuyla skor 2-0'a geldi.

Maçın hakemi 13. dakikada N'Zonzi'nin Benzema'ya yaptığı müdahaleyi VAR'da kontrol etmesinin ardından penaltı noktasını gösterdi. Sergio Ramos 14. dakikada penaltı noktasından farkı üçe çıkardı.

15. dakikada Lemina'nın uzak mesafeden gönderdiği bir şut Courtois'nın müdahalesiyle kornere gitti.

Maçın 42. dakikasında Real Madrid'li Marcelo sakatlanarak yerini Mendy'ye bıraktı.

İlk yarının son dakikasında yapılan bir pas hatası sonrası Benzema, Rodrygo'nun pasıyla ceza sahasında topla buluştu ve skoru 4-0'a getirdi.

Galatasaray maçın ikinci yarısına iki değişiklikle başladı: Andone oyundan çıkarken Ryan Donk oyuna dahil oldu. N'Zonzi'nin yerine ise Ömer Bayram oyuna girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 74. dakikaya kadar iki takım da net fırsatlar bulamadı. Bu dakikada Rodrygo'nun pasıyla ceza sahasına giren Benzema'nın vuruşu direkten dışarı çıktı. 78. dakikada takımımızın kullandığı kornerde Lemina'nın kafa vuruşu Courtois'ya takıldı.

81. dakikada ev sahibi sağ kanattan başlattığı hızlı atakta Carvajal'ın ortasıyla ceza sahasında Benzema'yı buldu ve skoru 5-0'a getirdi.

90+2. dakikada Benzema'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Rodrygo farkı altıya çıkararak maçın sonucunu belirledi.

Fatih Terim: Yalnızca üzülmedik, aynı zamanda utandık

Maç sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklama yaptı. 

Aldıkları farklı mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını ifade eden Fatih Terim, "Oyunla ve mağlubiyetle ilgili söylenecek tek şey var, o da yazık. Yalnızca üzülmedik, aynı zamanda utandık. Mücadele eden bir takım, beraber oynayan bir takım... Dün basın toplantısında bunları söylemiştik ama bunu başaramadık. Üzgünüz, onları da üzdüğümüz için de üzgünüz. Real Madrid'e yenilebilirsiniz ama böyle değil. Yapacak bir şey yok. Ocak ayına kadar bu oyunculara ihtiyacımız var. Ben her basın toplantısında mesajlar verdim zaten. Bugün söyleyenecek tek şey; yazık" şeklinde konuştu.

Real Madrid'i oynadığı futboldan dolayı tebrik eden Terim, "Real Madrid bugün muhteşemdi, onları tebrik ediyorum. Karşısında ise direnmeyen, mücadele etmeyen bir takım vardı. Real Madrid de erken goller bulunca rahatladı tabii ki ama çok çok iyilerdi" dedi.

"SORUMLU BENİM, ÇOCUKLARDA BİR ŞEY YOK"

Sorumluluğu kendi üzerine aldığını belirten deneyimli teknik adam, "Burada çeşitli sorunlarımızı daha rahat bir platformda konuşabiliriz ama bazı yapmak istediğimiz şeyler için beklemek zorundayız. Tarzımızı, stilimizi değiştirmeliyiz. 'Biz oyuncuların geçmişine yatırım yapıyoruz, geleceğine yapmalıyız' demiştim zaten. Mücadele etmediğimiz için kızıyoruz, sorunları benim çözmem gerekiyor. Farklı mağlup olduğumuz için konuşuyoruz. Bu oyunu hep beraber oynayıp keyif almalıyız, bunu hiçbir şekilde beceremedik. Herhalde sorunları halledemediğim için sorumlu benim, kabahat bende. Çocuklarda bir şey yok" diye konuştu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com -DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları