loading
close
SON DAKİKALAR

Resmi Gazete’de yayımlandı: Erdoğan'dan çok sayıda atama ve görevden alma kararı

Resmi Gazete’de yayımlandı: Erdoğan'dan çok sayıda atama ve görevden alma kararı
Tarih: 21.04.2020 - 09:36
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bazı kurum, başkanlık ve bakanlıklara atama yapıldı. Kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları ile bazı atamalar gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Strateji ve Bütçe Başkanlığı İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğünde açık bulunan, Genel Müdür Yardımcılığına Fatih Ünlü atandı. Sosyal Güvenlik Kurumunda açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine Yakup Tekin getirildi.

Ankara İl Müdürlüğü’ne Trabzon İl Müdürü Ali Ayvazoğlu, Aksaray İl Müdürlüğü’ne Mustafa Doğan, Bursa İl Müdürlüğü’ne Kamil Özer, Eskişehir İl Müdürlüğü’ne Şennur Azade, Karaman İl Müdürlüğü’ne Burhan Yemiş, Kütahya İl Müdürlüğü’ne Zekeriya Ünal, Muş İl Müdürlüğü’ne Mehmet Şengül ve Zonguldak İl Müdürlüğü’ne Kemal Akçay’ın atamaları yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda açık bulunan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Mehmet Nezir Gül getirilirken, Bingöl İl Müdürlüğü’ne Rahmi Güney, Burdur İl Müdürlüğü’ne Emre Çay, Isparta İl Müdürlüğü’ne Ömer Yılmaz ve Van İl Müdürlüğü’ne Hasan Tevke atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca, görevden alınan Burdur İl Müdürü İsmail Türe’nin yerine Mehmet Yörük, Antalya İl Müdürlüğü’ne Ömer Ersoy ve Şırnak İl Müdürlüğü’ne Abdullah Yürektürk’ün ataması yapıldı.

9 MÜDÜR GÖREVDEN ALINDI

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Yusuf Kandazoğlu ile Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Selçuk Kavasoğlu görevden alınırken, açık bulunan Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’na başmüfettiş Çağlayan Odabaş getirildi.

Ayrıca Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsetter Bayram, Yozgat İl Tarım ve Orman Müdürü Ziyaattin Özdemir’in yanı sıra Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, Amasya Orman Bölge Müdürü Zekeriyya Nane, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver ve Trabzon Orman Bölge Müdürü Mümin Döngez görevden alındı.

Öte yandan TÜBİTAK’ta açık bulunan başkan yardımcılığına Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığına Salih Metin Kibar ve Adli Tıp Kurumu Yedinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Üyeliğine İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülin Tıraje Celkan getirildi.

 
Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları