loading
close
SON DAKİKALAR

Resmi Makamlar 23 Kasım'da Ekrem İmamoğlu ile kendisine karşı bir terör örgütüne eylem emri verildiği bilgisi paylaşılmış

Resmi Makamlar 23 Kasım'da Ekrem İmamoğlu ile kendisine karşı bir terör örgütüne eylem emri verildiği bilgisi paylaşılmış
Tarih: 01.12.2020 - 22:37
Kategori: Yerel

İBB Sözcüsü Murat Ongun; Resmi Makamların 23 Kasım'da Ekrem İmamoğlu'na karşı bir terör örgütüne eylem emri verildiği bilgisinin paylaşıldığını, İmamoğlu'nun rutin günlük programlarına devam ettiğini açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bazı yayın kuruluşlarınada gerçek dışı haberler yapılması üzerine İBB Sözcüsü Murat Ongun konu hakkında bir açıklama yaptı. Ongun açıklamasında; "23 Kasım 2020 tarihinde resmi makamlarca bir terör örgütüne yönelik istihbari faaliyetlerde, İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na yönelik eylem talimatı verildiği bilgisi tarafımıza ulaştırılmıştır.

Bilgi dahilinde mevcut önlemler korunmuş ve hassasiyet artırılmıştır. Tarafımızda herhangi bir eylemcinin yakalandığı bilgisi mevcut değildir. Başkanımızın açık kaynaklarda görüleceği üzere rutin programları ihbar tarihinden beri sürmektedir" dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları