loading
close
SON DAKİKALAR

RTÜK Başkanı'ndan komşuları için ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan'la ilgili açıklama: Büyütülecek bir konu değil

RTÜK Başkanı'ndan komşuları için ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan'la ilgili açıklama: Büyütülecek bir konu değil
Tarih: 15.05.2020 - 15:19
Kategori: Gündem

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV’de katıldığı programda "Bizim aile 50 kişiyi götürür. Benim listem hazır" diyerek tehditler savuran Sevda Noyan'la ilgili açıklama yaptı.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan isimli kadın da "15 Temmuz kursağımızda kaldı. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Biz çok donanımlıyız. Bizim hala sitede var 3-5 kişi. Benim listem hazır" demiş, sözleri kamuoyunda tepki çekmişti. 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in dün yapılan kurul toplantısında mazaret bildirerek katılmamış, Sevda Noyan konusu gündeme gelmemişti.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Sevda Noyan’ın katıldığı skandal yayın hakkında ilk kez konuştu.

Şahin şunları söyledi:
“Talihsiz bir açıklama yapıldı. Komşularıyla ilgili bir söylemde bulunuldu. Bizi sevindiren, ilgili TV kuruluşu açıklama yaptı. Moderatörlüğünü yapan Esra hanım müdahale etmeme gafletinde bulunduğunu söyledi. Bunlar bizi sevindiren gelişmeler. Ülke TV ile ilgili raporlar üst kurula gelecek. Ancak verilecek bir müeyyide varsa, bu müeyyidenin bir darbe sevicilerini, darbeyi övenleri sevindiren ve onları gülümseten bir ceza olmaması gerektiğini düşünüyorum. Darbeyi övenlerin karşısında söylenenleri biz cezalandırmak gibi bir pozisyonda değiliz. Görvimiz, milli manevi değerleri komşularıyla ilgili bir aykırılık varsa, arkadaşlarımız bakıyorlari üst kurula getirip karar vereceğiz. Çok büyütülecek bir konu değil."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları