loading
close
SON DAKİKALAR

'RTÜK, üç maymunu oynayarak basın özgürlüğüne, yayıncılığa nasıl zarar verdiğini bilmiyor'

'RTÜK, üç maymunu oynayarak basın özgürlüğüne, yayıncılığa nasıl zarar verdiğini bilmiyor'
Tarih: 22.01.2021 - 17:44
Kategori: Medya

RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşcı, "RTÜK, Akit TV’de corona günlerinde toplum sağlığı için yaşamlarını feda edip, canla başla didinen sağlık emekçilerine 'rüşvetçi' diyenleri görmüyor" diyerek Üst Kurul'a tepki gösterdi.

CHP'nin RTÜK'teki temsilcisi İlhan Taşcı RTÜK'ün yandaş kanallardaki ırkçı ve ötekileştirici söylemlere karşı üç maymunu oynadığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Taşcı, "Görmedim, duymadım, bilmiyorum diyecek en son kurum RTÜK’tür. Görmezden gelince sorunlar ortadan kalkmaz" dedi.

Taşcı'nın paylaşımları şöyle:
"RTÜK, Akit TV’de; corona günlerinde toplum sağlığı için yaşamlarını feda edip, canla başla didinen sağlık emekçilerine 'rüşvetçi' diyenleri görmüyor. A Haber’de Erman Toroğlu’nun, Roman yurttaşlarımıza yönelik ırkçı, ayrımcı ve ötekileştirici söylemlerini duymuyor. RTÜK, üç maymunu oynayarak, Türkiye’de düşünce ve basın özgürlüğüne, yayıncılığa nasıl zarar verdiğini; saygınlığının her geçen gün nasıl zedelendiğini bilmiyor. Görmedim, duymadım, bilmiyorum diyecek en son kurum RTÜK’tür. Görmezden gelince sorunlar ortadan kalkmaz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları