loading
close
SON DAKİKALAR

Şafak Pavey Manisa'daydı

Şafak Pavey Manisa'daydı
Tarih: 27.11.2013 - 13:16
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Pavey Manisa Turgutlu’da, ''Özgürlüklerimiz paha biçilmezdir. Onları ancak kaybettiğimizde anlarız'' diye uyardı...

-“Her gün 5 kadını kaybettiğimiz bir ülkede yaşıyoruz”

Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla düzenlenen programda kadınlara seslendi ve, “O güzel ellerinizi birleştirip kadınlarımızın başına felaketlerin bir daha gelmemesi için mücadele edebiliriz” dedi. Pavey, bunu erkek ve kadınların birlikte yapacaklarını söyledi.

Konuşmasını yaparken, “Türkiye’de çok zor mücadelelerle kazanılmış temel hak ve hürriyetlerimiz, özgürlüklerimiz paha biçilmezdir. Onları ancak kaybettiğimizde anlarız ne kadar değerli olduklarını” diye uyaran Şafak Pavey,.”Her gün 5 kadını kaybettiğimiz bir ülkede yaşamını yitiriyor” dedi ve Manisa Öğretmenevi’ndeki toplantıda da Pınar isimli kızın Gezi Parkı olaylarında polis ile yaşadığı bir olayı anlattı. Şafak Pavey bu konuda da, “Pınar’ın feryadını duyduğumda kanım dondu. 2 Haziran’da gözaltına alınmış, üniversite öğrencisi. Sizin de bildiğiniz gibi benim tek kolum var. O tek kolumla Pınar’ın başına gelenlerin hesabını soracağım. Size sorum da şu. Benim ikinci kolum, sol kolum olur musunuz?” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları