loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlık Bakanı Koca: 2 ay direnelim, yazın koronavirüsün etkisi azalıyor

Sağlık Bakanı Koca: 2 ay direnelim, yazın koronavirüsün etkisi azalıyor
Tarih: 12.03.2020 - 10:38
Kategori: Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "2 ay direnelim, yazın koronavirüsün etkisi azalıyor. Bilim Kurulumuzun öngörüsü bu yöndedir" dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Koca, koronavirüsün yaz aylarında etkisinin azalacağını belirterek 2 ay sonra hayatın normale döneceğini düşündüklerini söyledi.

Bakan Koca'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle: 

"-2 ay direnelim. Yazın virüsün etkisi azalıyor. Bilim Kurulumuzun öngörüsü bu yöndedir. Bu hastalık daha çok bir kış enfeksiyonu. Tedbir alırsak, yayılmayı önlersek, büyük olasılıkla, 2 ayda hayat normale döner.

-Medya, bu ulusal mücadelenin ana aktörlerinden biridir. Biz süreci bugüne dek birlikte yürüttük. Şeffaf davrandık, destek kazandık. İş birliğimiz aynı ilkelerle devam edecek. Güvenilir bilginin aracı saygın medyadır. Medyanın saygın mensuplarıdır. Sizlersiniz."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları