loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlık Bakanı Koca açıkladı; Kütahya'da personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız

Sağlık Bakanı Koca açıkladı; Kütahya'da personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız
Tarih: 06.07.2021 - 00:24
Kategori: Sağlık, Yaşam

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız." dedi.

Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız.

Kütahya otobüs terminalinde "Sinovac ve Biontech" diye bağıran sağlık görevlisi hakkında Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, görüntülerin paylaşılmasının ardından soruşturma başlatmıştı.

Kütahya otobüs terminalinde kurulan mobil aşı biriminde görevli sağlık personelinin bağırarak müşteri toplayan otobüs firması görevlileri gibi "Sinovac ve Biontech" diye bağırması sosyal medyada paylaşılmıştı.

İl müdürülüğünden yapılan açıklamada, personelin aşı isimlerini söyleyerek bağırmasının maksadını aştığı ve yanlış algı yarattığı belirtildi.

Açıkalma şöyle:

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları