loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlık Bakanı Koca: Çok fazla normalleşmeyelim

Sağlık Bakanı Koca: Çok fazla normalleşmeyelim
Tarih: 07.06.2020 - 08:25
Kategori: Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Galata Köprüsü ve Moda'da çekilmiş kalabalık görüntülerini paylaşarak, maske ve mesafe hatırlatması yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iktidarın koronavirüs tedbirlerini gevşettiği 1 Haziran sorasındaki 'normalleşme' görüntülerine sosyal medya hesabında tepki göstermeyi sürdürüyor.

Bakan Koca, dün (6 Haziran) Galata Köprüsü'nde yan yana durarak balık tutmaya çalışanların fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa, 'Sosyal mesafe kuralına balıklarla balıkçılar arasında uyuldu' notunu düşen Bakan Koca, "Galata Köprüsü'nde bugün çekilen fotoğraftan anladığımıza göre, balıkçılar arasında 1,5 m mesafe kuralına uyulmamış. Kovalar dolmuş mu bilmiyoruz ama virüs köprüye uğramışsa eli boş dönmemiştir. Özellikle kronik hastalığı olanlar maskesiz, mesafesiz risk altındadır. Rast gelmesin!1" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca daha sonra ise, Kadıköy Moda'da yurttaşların kalabalık şekilde eğlenirken çekilen görüntülerini paylaştı. Koca, "Son vakanın tedavi edildiği, salgınla mücadelenin geride risk kalmayacak şekilde başarıya ulaştığı haberini alan vatandaşlarımız kutlamalara başladı.” Bu habere daha var. Çok fazla normalleşmeyelim. Maske+mesafe kuralına Moda olarak uyalım" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları