loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlık Bakanı: O kuzuyu size yedirmeyiz

Sağlık Bakanı: O kuzuyu size yedirmeyiz
Tarih: 31.01.2014 - 19:11
Kategori: Siyaset

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 17 Aralık operasyonunun hedefinin Başbakan Erdoğan olduğunu iddia ederek

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'nin 2023 vizyonundan rahatsız olanların olduğunu belirterek, "Bundan Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere rahatsız olabilir ama ey CHP , MHP sen niye rahatsız oluyorsun?" dedi.

AK Parti Sultanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Müezzinoğlu, önemli bir seçimin arifesinde olunduğunu söyledi.

Milletin kaderiyle oynamak isteyenlerle milletin hak ve hukukuna sahip çıkanların mücadelesinin tecelli edeceği bir seçimin öncesinde olunduğuna işaret eden Müezzinoğlu, Sultanbeyli'nin bu mücadeleyi 1994"ten beri verdiğini anlattı.

Müezzinoğlu, o dönemlerde de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a iftira kampanyalarının yapıldığını vurgulayarak, "Ormanda villaların arandığı günlerden bugünlere geldik. O gün iftira edenler, bugün yeni iftiraların peşinde koşuyor. O gün Sultanbeyli'deki orman arazisinde Erdoğan'a villalar yakıştıranlar, bugün yeni iftiralar, yakıştırmalar peşinde" diye konuştu.

Halkın milli irade hırsızlarını çok iyi tanıdığını dile getiren Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Sandıkta deviremedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı şiir okudu diye hapse yollayanlar, 27 Mayıs darbesinde Menderes'i idam edenler, bugün yeni yeni senaryolar üreterek AK Parti'ye yolsuzluğu yakıştırmak isteyenlerdir. Bu millet, bu milli idare hırsızlarını, ülkenin gelişmesini istemeyenleri iyi tanıyor. Onlara yeni bir ders vermeye hazır mısınız? İnşallah ders alabilirler. 60 yıldır bu dersi alamadılar çünkü bu milleti anlamıyorlar. Milletin derdiyle dertlenmiyorlar. Milletin hak ve hukukunu koruma gibi bir dertleri yok. Onlar göbeklerinden bir başka adrese bağlılar. Ya güç odaklarının peşindeler ya sermayenin emrindeler veya başka uzaklardan mesaj alarak milletin kaderiyle oynamak istiyorlar ama artık yağma yok; Recep Tayyip Erdoğan var, AK Parti var, millet var."

“ARTIK KUZUYU YİYEMEZSİNİZ”
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Türkiye'nin 2002'de ambulans sayısının 630 olduğunu aktararak, kendilerinin 1 yılda 1200 yeni ambulansı milletin hizmetine sunduklarını kaydetti.

"Soruyorum ey Kılıçdaroğlu ; sen acaba SGK Genel Müdürü olduğunda, ambulansı bırak, ambulans helikopteri rüyanda görebiliyor muydun, ambulans uçağın ne olduğunu biliyor muydun?" diyen Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Şimdi ambulans uçaklarımız, Kazakistan'da geçen hafta bir tır şoförümüz kaza yaptı, gidip onu alıp getirdi. Londra'da milli atletimiz yoğun bakımdaydı, ambulans uçağımız onu aldı getirdi. Siz var ya Allah korusun, bir gün kazayla bu milletin iktidarına gelirseniz, ambulans uçaklarına, helikopterlerimize, ambulanslarımıza mazot koyacak parayı bulamazsanız. Çünkü siz milleti, hortumlayarak fakirleştirdiniz. Bankaları hortumlatanlar, bu milletin hak ve hukukunu korumayanlar, ümüğünü sıkarak, öbür taraftan cebinden elini çekmeyen anlayışın mensuplarısınız siz. Gezi olaylarıyla, 17 Aralık operasyonuyla bu milletin iradesiyle oynamak istediniz. Derdiniz, milletin, iktidarın istikrarını, ekonomik istikrarı bozmak, hortumlamaya devam etmek. Kurt kuzuyu yemek istediği zaman, ona 'suyu bulandırdın' diyerek yiyor. Bunu zamanında Adnan Menderes'e, Necmettin Erbakan'a yaptılar ve şimdide Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapmak istiyorlar. Artık kuzuyu yiyemezsiniz. Dişleriniz kırılır. Çeneniz parçalanır. O kuzuyu, bu milleti, size yedirmeyiz. Milletin geleceğini, hak ve hukukunu asla size teslim etmeyeceğiz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları