loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlık sisteminde skandal: Ameliyathane bozulmuş!

Sağlık sisteminde skandal: Ameliyathane bozulmuş!
Tarih: 28.03.2019 - 12:50
Kategori: Sağlık, Yaşam

Sağlık sistemindeki skandallara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Tedavi sürecinin uzun zamana yayıldığını ya da randevu bulamadıklarını belirten yurttaşlara şimdi de ‘ameliyathane bozuldu’ denildi.

Sağlık sisteminde sorunlar büyüyor. Hastalar, tedavi sürecinin uzun zamana yayıldığını ve randevu bulamadıklarını belirtiyor. Son olaraksa ameliyat olması gereken hastalar, adeta ölüme terk ediliyor.

Birgün'den Dilara Şimşek'in haberine göre, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Jinekolojik Onkoloji bölümünden ameliyat randevusu verilen B.T’ye ameliyat gününden birkaç gün önce ‘ameliyathane bozuldu’ denildi. İki hafta içerisinde ameliyat olacağı belirtilen B.T.’yi önce kimse aramadı. Bunun üzerine hastaneye gidip bilgi almak isteyen B.T.’ye bir hemşire, ameliyathanelerin bozulduğunu söyledi. Söz konusu hemşire, bu yüzden 40 kişinin ameliyat olmayı beklediğini de belirtti.

GÜNDE 10’AR 10’AR AMELİYAT

BirGün’e konuşan B.T, kanser gibi ciddi bir hastalıkla ilgisi olan bölümün hızlı hareket etmesi gerektiğini ifade etti. B.T., şunları dile getirdi: “Hemşire ‘3 hafta içerisinde sorunu düzelteceğiz, olmadı günde 10’ar 10’ar ameliyat yapacağız’ dedi ve ayrıntı açıklama yapmadı.”

Hastane ise konuyla ilgili bilgi vermedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları