Şırnak'ın Uludere ilçesindeki çatışmada 3 askerin yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hayvanlara yönelik işkenceye hapis cezası getiren ve pet shop’larda hayvan satışlarını katalog üzerinden yapılmasını sağlayacak yeni yasalar hazırlandığını söyledi.
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yüzme havuzunda elektrik akımına kapılan 3’ü çocuk toplam 5 kişi feci şekilde can verdi.
CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, 26 Haziran Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılıkla Mücadele Günü öncesinde madde bağımlılığının nedenlerinin çok yönlü araştırılması için bir araştırma önergesi sundu.
Gezi Direnişi ve Cumhuriyet gazetesine destek eylemlerinden tanınan görme engelli 60 yaşındaki Hüseyin Amca, bu kez Maçka'da 'Adalet Nöbeti'ndeydi.
68 ve 78 kuşağının ‘Niyazi Amca’sı olarak tanınan avukat Niyazi Ağırnaslı ölümünün 30. yılında bıraktığı devrimci hukuk geleneğiyle bugün hala yaşıyor.
Hürriyet Kelebek yazarı Ayşe Aral son yolculuğuna uğurlandı.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencilerinin topladığı 400'den fazla imza ile tuvaletler karma olacak. Karma tuvalet dönemiyle birlikte kadın ve erkekler cinsiyetsiz tuvaletler ile aynı tuvaleti kullanacak.
Ankara’daki bir laboratuvar raporları karıştırınca, Kemal Sunal’ın ‘Korkusuz Korkak’ filmi gerçek oldu. Yanlış gönderilen rapora göre aslında ‘sağlam’ olan 60 yaşındaki Cahit Delikanlıoğlu için kanser tedavisine başlandı.
Hürriyet Kelebek yazarı Ayşe Aral, 46 yaşında hayatını kaybetti.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde inşaat ustası 32 yaşındaki Ahmet Bayar, otomobilinde av tüfeğiyle intihar etti.
Cumhuriyet Gazetesi’nin eski İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk ile kardeşi gazetenin çizerlerinden Turhan Selçuk, ölümlerinin 7. yılında Hacıbektaş’ta düzenlenen törenle anıldı.
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın başlattığı 'Hedef Sıfır Kaza' kampanyasının başarısızlığı eleştirdi.
Mardin'in Midyat ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir kamyonet hatalı sollama yapınca karşı yönden başka tarım işçilerini taşıyan araçla çarpıştı. 4 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Manisa'da kışladaki zehirlenmelere ilişkin açıklama yaptı.
Akşam yemeği sonrası rahatsızlanan 731 askerle ilgili açıklama yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 'Bugünden itibaren geçici olarak askerlerin yemek ihtiyacı Valilik koordinesinde, Tugay Komutanlığı ve belediyelerle birlikte hazırlanacak.' dedi
Diyarbakır'da bir kişi tartıştığı babasını öldürdü. Ardından polise teslim oldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara'dan Adalet Yürüyüşü'ne katılanlar arasında bulunan 69 yaşındaki Hasan Tatlı adlı vatandaş, 70 dakikalık yürüyüş sonrası verilen mola sırasında kalp krizi geçirdi. CHP'li Hasan Tatlı yoğun bakımda.
Eğitim İş Van Temsilcilik Başkanı Emin Güleryüz geçirmiş olduğu ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda akşam yemeğinden sonra çok sayıda asker, kusma ve bulantı şikayetiyle hastanelere kaldırıldı.
Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk ile gazeteci çizer Turhan Selçuk ölümlerinin 7. yılında Hacıbektaş’ta törenle anılıyorlar. 18 Haziran 2017 günü ilk tören 11.30’da Çilehane Tepesi’ndeki Selçuk kardeşlerin mezarları başında yapı