Diyanet İşleri yılbaşı öncesinde yayınladığı fetvada, piyangonun haram olduğunu söyledi.
Hasan Ferit Gedik davası öncesinde polis Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.
Ankara 10. İdare Mahkemesi, Gezi olayları sırasında yüzüne isabet eden gaz kapsülü ile nedeniyle yaralanan ve yüzüne platin takılan Mustafa Başnamlı’nın açtığı tazminat davasını reddetti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, gıda takviyeleriyle ilgili yönetmelikte yaptığı değişiklikle tüketici sağlığını derinden etkileyecek düzenlemelere imza attı.
Oğlunu öldüren adam teslim olmamak için önce anne ile babasını 9.5 saat rehin aldı, ardından intihar etti.
19 Aralık 2000 tarihinde başlatılan ve 10 bin güvenlik kuvvetiyle gerçekleştirilen 'Hayata Dönüş' isimli operasyonlarda 30 tutuklu ve mahkum ile 2 asker hayatını kaybetmişti.
19 Aralık ile 26 Aralık 1978'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen Alevilere yönelik katliam. Resmi rakamlara göre yedi gün süren olaylar sırasında 105 Alevi öldürüldü.
Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'a ait Kilimli (Kalimnos) adasına geçmeye çalışan kaçakların bulunduğu tekne gece yarısı battı. Teknede bulunan 14 kaçak kurtarılırken, 18 kaçak ise boğularak yaşamını yitirdi.
Karabük'te büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi üzerine 11 köyde karantina uygulaması başlatıldı.
DSP Rize İl Başkanı 74 yaşındaki Ömer Faruk Temizel, il başkanlığı binasında, yakınlarınca ölü olarak bulundu. Bir süre önce kalp ameliyatı olan Temizel’in kalp krizinden öldüğü sanılıyor.
ABD’nin Illionis eyaletinde bulunan Northwestern Üniversitesi’nden bilim insanları nöronlar arası iletişimleri hissedebilen bir cihaz kullanarak sineğin 'aklını okumayı' başardı.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden 38 öğrenci Soma Katliamını protesto ettiği için yargılanıyor.
İnsan Hakları Derneği'nin İstanbul Şubesi her yıl İnsan Hakları Haftası etkinliği dahilinde 'İnsan Haklarına Saygı' yürüyüşü 17 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de Tünel'de gerçekleştirecek.
Rojava'da IŞİD'e karşı savaşırken hayatını kaybeden Suphi Nejat Ağırnaslı'nın 15 ay sonra bulunan cenazesi, bugün Kobani'de toprağa verildi.
Nobel Kimya Ödülü'nü kazanan Prof.Dr. Aziz Sancar, Anıtkabir'i ziyaret etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Kuzey Ege ve Marmara bölgelerinde fırtına beklendiğini duyurdu.
Ollie Trezise isimli küçük bebek çok nadir görülen bir hastalıktan muzdarip. 'Ensefalosel' olarak bilinen hastalık yüzünden 21 aylık Ollie'nin, beyin dokusu burunun içinde büyüyor.
2 Eylül darbesinin ardından 13 Aralık 1980 günü, 17 yaşında idam edilen Erdal Eren, ölüm yıldönümünde Ankara Karşıkaya Mezarlığı’ndaki mezarı başında anıldı.
Mobil Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) İstanbul'da, trafik kurallarını ihlal eden çok sayıda sürücüyü tespit etti.
Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan Roma dönemine ait yaklaşık iki bin yıllık Herkül kaya kabartması tahrip edildi.
Ali Tatar ölümünün 6. yılında mezarı başında anılacak. 19 Aralık 2015 Cumartesi Saat 12.00'da Karşıyaka Mezarlığındaki Kabrinde (D16-1516) ailesi, sevenleri ve dostları tarafından anılacak...