Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşının doğum gününü kutlamaya giden eski kız arkadaşını öldüren Muhlis Kızan olayın ardından intihar etti!
Halkalı'da,12 yaşındaki ilkokul öğrencisi A.E.S., aynı okulda eğitim gören 15 yaşındaki Y.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu.
Soma Katliamı’nın ardından KESK’in çağrıcısı olduğu greve katılan İBB memuruna iki defa sürgün edilirken 3 ayrı para cezası verildi
Fazla meyvenin kilo olarak döndüğünü belirten Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk, meyve tüketirken dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyardı.
Zeynep Güler, eşiyle birlikte çapraz sorguya alınmasıyla ilgili "Bir anne evladına nasıl kıyar? Onları ne yoklukla büyüttüm" dedi.
Nerdeyse her yıl yeni bir virüs dünyayı korkutmaya devam ediyor. Birkaç yıl önce yine herkesi korkutan kuş gribi uzmanlara göre bu kez mutasyona uğrayarak geri döndü.
ABD'nin ünlü müzayede evlerinden Sotheby's, dünyaca ünlü besteciler Mozart ve Beethoven'a ait bazı hatıralaları açık artırmada satışa çıkarmaya hazırlanıyor.
Bahar aylarının en önemli sağlık sorunu olan polen alerjisinden birkaç öneriyle korunabilirsiniz.
Eskişehir’de bir cam fabrikasında yangın çıktı.
Menisküsle ilgili doğru bilinen 7 yanlış
Prof. Dr. Karatay 'Ne dediysem 3 vakte kadar çıkıyor'
Princeton Üniversitesi Profesörü olan 86 yaşındaki John Nash ve 82 yaşındaki eşi Alicia'nın içinde bulunduğu taksinin yol kenarındaki parmaklıklara çarptığı belirtiliyor.
İdari ve Mali Genel Kurul'da rahatsızlanan Beşiktaş kulüp üyesi Erdal Coşkun Yağcı hayatını kaybetti...
Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat, trafik kazası geçirdi.
Yaz sıcakları başta Marmara ve İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesinde yerini sağanak yağış ve soğuğa bıraktı.
Deniz Kurmay Albay Bora Serdar'ı babası Ahmet Serdar'ın cenazesi, 22 Mayıs 2015 Cuma günü öğle namazı sonrası memleketi Ordu, Fatsa'da topğa verilecek.
Meteoroloji'den alınan verilere göre İstanbul ve çevresinde sağanak yağış bekleniyor
Aile hekimleri bugünden itibaren yine iş bırakıyor.
Feci kazada 5 ölü var...
Alerjik Astım; çeşitli mikrobik ajanlar veya toksinlere karşı vücudun ve solunum yollarının göstermiş olduğu kronik iltihabi bir reaksiyondur.
ABD’li Profesör Phil Berman, AIDS hastalığına yol açan HIV virüsüne karşı koruma sağlayan bir aşıyı başarıyla geliştirdiğini öne sürdü.