loading
close
SON DAKİKALAR

Sakarya'da silahlı kavga: 1 yaralı

Sakarya'da silahlı kavga: 1 yaralı
Tarih: 11.02.2012 - 23:14
Kategori: Yerel

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, pazarcı ile müşteri arasında çıkan kavgada silahla rastgele ateş edilmesi sonucu yoldan geçen kadın yaralandı.

Tepekum Mahallesi'ndeki halk pazarında Ahmet Y. ve eşi, alışveriş yaptıkları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle pazarcılık yapan Rahmi K. (17) ile tartıştı. Çevredeki yurttaşarın kavgayı yatıştırmasının ardından, Ahmet Y. ve eşi olay yerinden ayrıldı.

Bir süre sonra yakını Metin Y. ile pazara gelen Ahmet Y, pazarcı Rahmi K. ile yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Metin Y, Rahmi K. tarafından bıçaklandı.

Arbede esnasında etrafa rastgele ateş eden Ahmet Y'nin tabancasından çıkan bir mermi, beton zeminden sekerek yoldan geçen Reşadiye K'nın göğsüne saplandı.
Ağır yaralanan Reşadiye K, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bıçakla yaralanan Metin Y. de başka bir hastanede tedavi altına alındı. Rahmi K, polis tarafından gözaltına alınırken; olay yerinden kaçan Ahmet Y'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları