loading
close
SON DAKİKALAR

Sakarya'daki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlerin sayısı 6'ya yükseldi

Sakarya'daki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlerin sayısı 6'ya yükseldi
Tarih: 05.07.2020 - 16:57
Kategori: Gündem

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım patlamanın yaşandığı fabrika sahasında yaptığı açıklamada, 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Kaldırım son bulunan 2 kişi ile birlikte ölü sayısının 6’ya yükseldiğini belirtti.

Patlama sonrasında yapılan çalışmalara dair açıklama yapan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ''Patlama cuma günü 11.15 sularında meydana geldi. Bugün üçüncü gündeyiz. Halen sahada ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürütüyorlar. Patlamanın olduğu ilk andan itibaren hızlı bir şekilde tüm ekiplerimiz, biz dahil, buraya intikal ettik. Çalışmalara başladılar. Şu ana kadar sahada bin 97 AFAD, UMKE, arama kurtarma, sağlık, itfaiye, jandarma kriminal ve diğer ilgili birimlerimiz gelip bizzat burada çalışma yaptılar 190 araçla. Şu anda sahada 4 arama-kurtarma ve kadavra köpeğimiz çalışma yapıyor. Bir yandan da tabii başsavcılığımızın nezaretinde yürüyen adli süreç de devam ediyor. Onların görevlendirdiği hem bilirkişiler hem de uzmanlar burada gerekli çalışmaları yapıyorlar'' dedi. 

Vali Kaldırım, 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle can kaybı 6'ya yükseldi.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları