loading
close
SON DAKİKALAR

Saldırıya uğrayan savcı hayatını kaybetti!

Saldırıya uğrayan savcı hayatını kaybetti!
Tarih: 11.02.2012 - 18:17
Kategori: Gündem

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, tedavi gördüğü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.

Görev yaptığı Doğubeyazıt İlçesi'nde pazar günü öğle saatlerinde bir şarküteriden alışveriş yaptıktan sonra otomobiline doğru giderken silahlı saldırıya uğrayan savcı Hakan Kılıç, ağır yaralandı. Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından aynı akşam Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağı ile Ankara'ya getirilen Hakan Kılıç, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Boyun damarı yakını, kafatası ve biri de sırtından olmak üzere 3 ayrı yerinden aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Kılıç, ameliyat sonrası Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı. Burada kalbi bir ara duran savcı Kılıç'a resüsitasyon uygulanarak hayata geri döndürüldü. Tedavisi yoğun bakım destek ünitesine bağlı olarak sürdürülen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak bu sabah vefat etti.

Saldırganı Özel Ekip Arıyor

Saldırıyı gerçekleştiren, akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen ve gasp suçundan sabıkalı kişinin yakalanması için polis ve jandarma özel ekip oluşturdu. Doğubayazıt'a komşu Taşlıçay İlçesi'nde olayla ilgili oldukları şüphesiyle gözaltına alınan 3 kişinin de sorgusu sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları