loading
close
SON DAKİKALAR

Sancaklıların Başkan Durak sevgisi

Sancaklıların Başkan Durak sevgisi
Tarih: 29.06.2013 - 14:37
Kategori: Yerel

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka’ya bağlı Sancaklı Köyü sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi...

Köy sakinlerinin çağrısını kendisine ileten Köy Muhtarı İsmail Akdoğan’ın davetini kırmayan Başkan Durak, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ile birlikte geldiği kahvaltıda, köylü kadınların bahçelerinden topladıkları çiçeklerle karşılandı.

Sancaklı Köyü muhtarı İsmail Akdoğan’dan gelen, “Başkanım mahalleleri dolaştığınızı duyduk. Çay sohbetine gidiyormuşsunuz. Köylülerimiz der ki, biz de başkanımızı kahvaltıda ağırlayalım” davetini, hiç geciktirmeden yerine getirmek istediğini belirten Başkan Durak, “Biz Sancaklı’yı da, Yamanlar Köyü’nü de, yetki alanımız içinde olmasa da, Karşıyaka’nın diğer mahallelerinden ayrı tutmadık. Her türlü hizmeti bu köylerimize ulaştırdık. Camilerini, okullarını yeniledik. Çevre temizliği konusunda sorunlarının çözümünde yardımcı olduk. Elimizden gelen hiçbir şeyi onlardan esirgemedik” dedi.

Köylülerin, talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Durak, “Önümüzdeki aylarda, artık köy statüsünden çıkıp, mahalle olacaksınız. Karşıyaka Belediyesi’nin yetki alanı içine dahil olmuş olacaksınız. Bu size, hizmet noktasında elbette kolaylıklar sağlayacak. Ancak, bazı ayrıcalıklarınızı da kaybedeceksiniz. Bu süreci sorunsuz aşabilmemiz için, gelişmeleri ve yapmanız gerekenleri yakından takip edin” uyarısında da bulundu.

Esprilerin birbirini kovaladığı neşeli bir sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltıda, Başkan Durak, Sancaklı Köyü’nün minik sakinlerini de oyuncak hediye etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları