loading
close
SON DAKİKALAR

Sarıgül CHP'ye mi geçiyor?

Sarıgül CHP'ye mi geçiyor?
Tarih: 16.01.2013 - 18:46
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, tek beklentilerinin Türkiye'nin birlik ve bütünlüğü olduğunu söyledi...

Tekin, CHP Polatlı İlçe Teşkilatını ziyaretinde yaptığı açıklamada, bugün konuşulan ve tartışılan sorunun, Türkiye'nin kanayan yarası olduğunu belirtti.

Tekin, “30 yıldır ciddi bir sorun. Ağır bedeller ödemişiz. Canla ödemişiz. Malla ödemişiz. Katrilyonlarca paralar ödemişiz. Bu işler her gün televizyon ekranlarında, gazetelerde konuşulacak işler değildir” dedi.

CHP'nin bu işin ağırlığının farkında olduğunu ifade eden Tekin, CHP'nin tek beklentisinin Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü olduğunu, bunun için de yapılacak ne varsa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açık ve net bir şekilde söylediğini vurguladı.

Ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Tekin, bir gazetecinin, “Görüşmeler seçimleri nasıl etkiler?” sorusunu, “Zorlu bir seçim o kadarını söyleyeyim” yanıtını verdi.


“Mustafa Bey CHP'ye gelmeye karar verirse'' 


Başka bir gazetecinin, Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için çalışmalar yaptığını söylemesi üzerine Gürsel Tekin, “Hayırlı uğurlu olsun. Mustafa Bey de çalışıyor. Biz de çalışıyoruz. Hepimiz çalışıyoruz.

Günü geldiği zaman... Önce Mustafa Bey bir kere CHP'ye gelip gelmeyeceğine karar verirse biz ondan sonra yorum yaparız” dedi.

Tekin, daha sonra CHP Polatlı İlçe Başkanı Ömer Lütfü Türker ve beraberindeki partililer ile esnafı ve çeşitli oda ile dernekleri ziyaret etti.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları