loading
close
SON DAKİKALAR

Sarıgül'den, Tekin'in adaylığına ilk yorum!

Sarıgül'den, Tekin'in adaylığına ilk yorum!
Tarih: 06.10.2013 - 19:43
Kategori: Siyaset

CHP'de adı adaylık için geçtiği iddia edilen Mustafa Sarıgül'den ise çarpıcı açıklamalar geldi.

CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin Kurban Bayramı'nın ardından İstanbul için aday adaylığını açıklayacağını belirtti. CHP'de adı adaylık için geçtiği iddia edilen Mustafa Sarıgül'den ise çarpıcı açıklamalar geldi.

Gürsel Tekin, şöyle devam etti: Bayramdan sonra kent mağdurlarıyla, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile beraber aday adaylığımı Ümraniye'de açıklayacağım. Benim dışımda da Celal Doğan ve Semih Eryıldız olmak üzere iki aday adayı arkadaşım var. Omuz omuza verecek ve beraber dolaşacağız. Benim dışımdaki diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum"

SARIGÜL: ÇİFTE BAYRAM OLABİLİR

Gürsel Tekin'in aday adaylığını açıklamasının ardından gözler Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e çevrildi. Sarıgül'den ise çok çarpıcı mesajlar geldi...

Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı ile ilgili olumlu mesajlar vererek, "Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kurban Bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem de inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir" dedi.

CHP GENÇLİK KOLLARININ EMANETİYİM

Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nin desteklediği Sıcak Eller Derneği üyesi kadınlarla biraraya geldi.
Salonu dolduran kadınlara seslene Sarıgül, "İstanbul çaresiz değildir ama çarenin nerede olduğunu bir türlü söylemek istemiyorlar. Onların da canları sağolsun. Çare ben değilim. Çaremiz önce Allah'ımız sonra yurttaşlarımız. Sizden rica ediyorum hiçbir siyasi parti ayrımı yapmayın. Bayrağımıza bağlıysa, inançlarımıza saygı gösteriyorsa herkesle el ele kol kola omuz omuza olacağız" dedi. Yerel seçimlerin yaklaştığını söyleyen Sarıgül, "Büyük gün yaklaşıyor ama o büyük günde bilesiniz ki AK Parti'ye oy veren yurttaşlarımız büyük bir gönül rahatlığı ile bize oy verecekler. Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Anavatan Partisi'ne oy verenler tercihlerini bizden yana kullanacaklar Kime verecekler biliyor musunuz CHP gençlik kollarının Türkiye'ye emaneti olan Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarını destekleyecekler" diye konuştu.

HER GÖRÜŞTEN İNSAN VAR

Sarıgül, hakkında yapılan eleştirileri de hatırlatarak, "Bazıları bizim aleyhimizde kitaplar hazırlatıyorlarmış, kampanyalar yapmak üzere hazırlanıyorlarmış. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar altın fakir olmaz. Bu güzel yolculukta sandıkları önce Allahıma sonra da size emanet ediyorum. Bütün sandıklara Sıcak Eller sahip çıkacak" şeklinde konuştu.
Program çıkışında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sarıgül, "Türkiye Değişim Hareketi Türkiye'nin mozaiği. Türkiye Değişim Hareketi'nde her siyasi partiye gönül vermiş yurttaşlarımız var. İnşallah o sorumluluğun gereğini yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞÜYOR MU?

Sarıgül, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüyor musunuz" sorusuna, "Kurban bayramı yaklaşıyor. Hayırlı bir gün. Kurbanlarımızı keseceğiz. İnançlarımızın gereğini yerine getireceğiz. Bayramlaşmamız devam edecek. Kurban bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir" diyerek yanıt verdi.

TEKİN'İN ADAY ADAYLIĞI İÇİN NE DEDİ?

Mustafa Sarıgül, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Gürsel Tekin ile ilgili olarak ise "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her yurttaş aday olabilir. Her yurttaşın adaylığını büyük saygı ile karşılıyorum" ifadelerini kullandı.

IHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları