loading
close
SON DAKİKALAR

Selahattin Demirtaş; insanlıktan nasibini almamış bu ilaç çeteleri, SGK’ya bu sahte kanser ilaçlarını satabiliyor?

Selahattin Demirtaş; insanlıktan nasibini almamış bu ilaç çeteleri, SGK’ya bu sahte kanser ilaçlarını satabiliyor?
Tarih: 10.01.2023 - 00:23
Kategori: Siyaset

Tutuklu E. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Öncelikle kanser tedavisi gören herkese şifa diliyorum. Moralinizi yüksek tutun. Şimdi bazı sorular sormak ve kendi durduğum yerden, meseleyi nasıl değerlendirdiğimi, sizlere anlatmak istiyorum.

Tutuklu E. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabından seçim çalışması yapacağını duyurmuştu. Demirtaş sosyal medya hesabından avukatları aracılığı ile yaptığı kanser hastalarına sahte ilaç konusunu gündeme taşıdığı açıklamasında;

"Sahte kanser ilacı haberlerini, büyük bir dehşet ve kaygıyla okudum. Öncelikle kanser tedavisi gören herkese şifa diliyorum. Moralinizi yüksek tutun. Şimdi bazı sorular sormak ve kendi durduğum yerden, meseleyi nasıl değerlendirdiğimi, sizlere anlatmak istiyorum.

Nasıl oluyor da iddialara konu olan ve insanlıktan nasibini almamış bu ilaç çeteleri, SGK’ya bu sahte kanser ilaçlarını satabiliyor?

SGK’nın ilgili biriminin başındaki daire başkanının istifa mektubunda adı geçen ve eski ortağının tehdit ve darp etmekten savcılığa suç duyurusunda bulunduğu eski AKP milletvekili, AKP’li yöneticiler ve Saray danışmanları bu kirli tezgahın neresindeler?

İnsan yaşamının en ağır hastalıklarından biri olan kanser hastalarını, bile isteye ölüme sevk eden bu gelişmeler karşısında, Hükümet yetkilileri neden bu kadar sessiz?

Bu sorularımın yanıtı verilir mi bilmem ama “kanser hastalarına sahte ilaç” başlığının kendisi dahi tek başına bu tek adam sisteminin, devlet kurumlarında nasıl bir çürüme yarattığının göstergesi.

Saray ve şürekası, koltuk ve para uğruna her yolun mübah olduğu bir düzen yarattı. İktidarın gücünü arkasında hissedenler de bu yolu takip etti, ediyor.

Şimdi iddialarda adı geçen AKP’lilerin bu tezgahta payları olsun ya da olmasın bu kirin, bu pisliğin, bu zehirli ortamın, bu kanserin doğrudan müsebbibi, bu düzenin kendisi yani tek adam rejimidir.

Panzehir ise çok yakınımızda. İçimizde, irademizde, mücadele kararlılığımızda yani bizde... Merak etmeyin, çok yakında hep birlikte yeneceğiz bu kanseri." dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları