loading
close
SON DAKİKALAR

Selvi Kılıçdaroğlu, Engellileri yine Unutmadı

Selvi Kılıçdaroğlu, Engellileri yine Unutmadı
Tarih: 10.12.2013 - 00:41
Kategori: Özel Haberler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, engelli öğrencileri ziyaret etti ve pasta kesti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, engelli öğrencileri ziyaret etti ve pasta kesti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ankara’ya bağlı Kazan’da bir zihinsel engelliler eğitim okulunu ziyaret etti. Çocukların pasta kesmeyi çok sevdiğini duyan Kılıçdaroğlu, önceden hazırlattığı yaş pastaları çocuklarla birlikte kesti. Engellilerin yalnızca Dünya engelliler Günü’nde değil her gün hatırlanması gerektiğinin altını çizen Kılıçdaroğlu, “Engelli vatandaşlarımızın eğitimi için üretilen projelerin arttırılması gerekiyor. 

Ayrıca yine engelli vatanaşlarımızın sosyal hayata entegrasyonunun sağlanabilmesi için kentsel, çevresel ve ekonomik koşulların iyileştirilmesi gerekmektedir. Bu da sosyal belediyecilik ve sosyal demokrasi ile yönetimle mümkün. Bunun gerçekleşmesi de CHP’nin iktidar olmasından geçiyor” dedi.

“Amacımız, Zihinsel Engelli Çocuklarımıza Fayda Sağlamak”

CHP Çankaya Kadın Kolları Başkanı Jülide Şimşek’in organizasyonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Şimşek, “Son derece verimli bir ziyaret oldu. Engelli çocuklarımızın mutluluğu için ne yapsak inanın az. Zihinsel engelli çocuklarımıza katkı sağlayacak birçok proje ve uygulama ile çok yakında yeniden gündeme geleceğiz. Burada amacımız zihinsel engelli çocuklarımıza ülkemizin dikkatini çekmek ve onlara fayda sağlamak. 

Selvi Hanım bize son derece destek veren biri. Kadın kollarına ayrı bir özeni var. Bütün alan çalışmalarımızda bize katılarak desteğini sürekli yanımızda hissettiriyor. Bu da bizi gerçekten çok mutlu ediyor” diye konuştu. Ziyarete, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, CHP Milletvikili Aylin Nazlı Aka, CHP Ankara Kadın Kolları Başkanı Canan Kumbasar ve CHP Kazan İlçe Kadın Kolları Başkanı katıldı.  

Haber, Mustafa Esmer Cengiz

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları