loading
close
SON DAKİKALAR

Seslendirdiği 'Mihriban' türküsüyle eleştirilen Demet Akalın: Ben bile tahammül edemedim

Seslendirdiği 'Mihriban' türküsüyle eleştirilen Demet Akalın: Ben bile tahammül edemedim
Tarih: 14.06.2020 - 15:36
Kategori: Magazin

Cumhurbaşkanlığı'nın düzenlediği ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’nde sahneye çıkan Demet Akalın'ın söylediği 'Mihriban' türküsü eleştirildi. Demet Akalın eleştirileri haklı bulduğunu söyledi.

Demet Akalın önceki akşam Alişan ile ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’nde sahneye çıktı. Sözleri Abdürrahim Karakoç, müziği Musa Eroğlu’na ait ‘Mihriban’ türküsünü seslendiren Akalan'ın yorumu beğenilmedi. Sosyal medyada alay konusu olan Akalın, Kanal D’deki 2. Sayfa’ya konuştu. Akalın, "Eleştirenler gayet haklılar. Hiç takılmadım. Sadece o türküyü değil, diğer şarkılarda da kendimi hiç beğenmedim" dedi.

Akalın şöyle konuştu:
"Üç aydır evde mal gibi oturdum, malak gibi yattım. Aylar sonra ilk konsere çıkınca sonuç bu oldu. Bir de diyorlar ki ‘Çok güzel söyledin’. Neresi güzel Allah aşkına? Ben kendimi izleyemedim, tahammül edemedim. Arkadaşım Alişan akıllı. Konserden sonra kayıtlarda detone olduğu yerleri düzeltti. Ben soğuktan donduğum için eve koştum. Bu türkü yıllardır repertuvarımda var. Hep güzel okudum, çok alkış aldım. Bir daha ki sefere hakkını vererek yorumlayacağım."

Demet Akalın'ın Mihriban performansı sosyal medyada alay konusu oldu.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle:
4

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları