loading
close
SON DAKİKALAR

Sessiz Çığlık 88. kez Beşiktaş'ta toplandı

Sessiz Çığlık 88. kez Beşiktaş'ta toplandı
Tarih: 01.06.2014 - 13:37
Kategori: Kültür & Sanat

Vardiya Bizde platformu üyeleri her hafta cumartesi günü düzenlenen 'Sessiz Çığlık' eylemi için 88'inci kez Beşiktaş Meydanı'nda bir araya geldi.

Vardiya Bizde platformu üyeleri her hafta cumartesi günü düzenlenen 'Sessiz Çığlık' eylemi için 88'inci kez Beşiktaş Meydanı'nda bir araya geldi. 31 Mayıs Gezi olaylarının birinci yılı olması sebebiyle yoğun polis ablukası altında yapıldı bu hafta sessiz çığlık eylemi...

İstanbul'da, Balyoz ve Ergenekon davası sanıklarının yakınları tarafından kurulan Vardiya Bizde platformu üyeleri her hafta cumartesi günü düzenlenen 'Sessiz Çığlık' eylemi için 80'inci kez Beşiktaş Meydanı'nda bir araya geldi. Saat 13.00'da başlayan eylemde Avukatlar Celal Ülgen, Gülizar Dizdar katıldılar. Balyoz Tutukluları ailelerinin de katıldığı etkinlikte Tuttuku Albay Berna Dönmez'in kız kardeşi el yazının olduğu mektubu katılımcılara okudu.

Albay Berna Dönmez mektubunda; Yurtsever platformu üyelerine ve tüm yurtseverlere selamlarımı sunuyorum. Benim için ve içeride bulunan tutsaklar için yaptıklarınıza minnettarım, sizleri çok seviyorum. Ülkemizin çok aydınlık günlere çok kısa süre içerisinde ulaşacağına yürekten inanıyorum. Mücadelenizi kutluyorum, tüm yurtseverlere selamlarımı sunuyorum.

Albay Berna Dönmez

Aynı açıklamada 10 Haziran 2014 Salı günü saat; 10.00'da Bakırköy Kadın tutuklu evi önünde Albay Berna Dönmez'inde görebileceği bir basın açıklamasının duyurusu yapıldı ve katılımcılar davet edildi...

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları