loading
close
SON DAKİKALAR

Seyyar satıcı dehşeti

Seyyar satıcı dehşeti
Tarih: 12.02.2012 - 04:20
Kategori: Şehir

Belediye ekipleri tarafından tezgahına el konulan seyyar satıcı, Aksaray Tramvay İstasyonu'nun üstüne çıktı ve elindeki döner bıçağıyla terör estirdi

Fatih'te seyyar satıcılık yaparak geçimini sağladığı öğrenilen Mehmet Masum Durmuş, dün saat 16.00 sıralarında tezgahına zabıta ekiplerinin el koyması üzerine Aksaray tramvay durağının üstüne çıktı. 

Yolcuların şaşkın bakışları arasında tramvay durağının üstüne çıkan Durmuş, elbiselerinin üstünü çıkararak elindeki kılıç gibi döner bıçağıyla tezgahını geri istedi. Yanında getirdiği yumurta ve bira şişelerini etrafa fırlatan Durmuş, elindeki bıçakla geçen tramvaylara da saldırdı. Tramvay durağının üstünde dakikalarca kalan Durmuş,uzun süre polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. 

Elindeki döner bıçağı ile tehditler savuran ve tramvay durağının tavanını parçalayan Durmuş, arkadaşları tarafından da ikna edilemedi. Her şehini kaybettiğini belirterek, kimsenin kendisine yaklaşmamasını isteyen Durmuş'u olay yerinde toplanan yüzlerce kişi izledi. İzleyicilerin zaman zaman cep telefonu ile görüntüsünü çekmeye çalıştığı Durmuş elindeki döner bıçağını sağa sola saplayarak eylemini sürdürdü. 

Durmuş'u ikna edemeyen polis itfaiye ekiplerinden de destek istedi. İtfaiye ekiplerinin müdahale için hazırlık yaptığı sırada olay yerine gelen Çevik Kuvvet ekibince yüzüne biber gazı sıkılan Durmuş bulunduğu yerde sendelemeye başladı. Elindeki döner bıçağını durağın tavanına saplayan Durmuş, yukarı çıkan bir turist ve bir polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. 

Bu sırada durak camının üzerine düşen Durmuş'u aşağıdaki polisler jop yardımıyla tuttu. Durmuş kalabalığın arasından alınarak polis aracına bindirildiği sırada bazı vatandaşlar saldırmak istedi. Bunun üzerine polis toplanan vatandaşları dağıttı. Aksaray meydanında tramvay seferlerini durduran ve trafiğin felç olmasına neden olan Durmuş gözaltına alınarak Aksaray Polis Merkezine götürüldü.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları