loading
close
SON DAKİKALAR

Sinek ve Haşereyle mücadeleye devam

Sinek ve Haşereyle mücadeleye devam
Tarih: 15.07.2013 - 14:19
Kategori: Yerel

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, sinek ve haşereyle mücadele kapsamında Aliağa Belediyesi işbirliği ile yürüttüğü ilaçlama çalışmaları kentin dörtbir yanında sürüyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, sinek ve haşereyle mücadele kapsamında Aliağa Belediyesi işbirliği ile yürüttüğü ilaçlama çalışmaları kentin dörtbir yanında sürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipleri Aliağa genelindeki karasinek, sivrisinek ve haşerelerin muhtemel üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

TÜM EKİPLER İLAÇLAMA İÇİN SEFERBER

Ekipler düzenli olarak sivrisinek, karasinek, hamamböceği, bit, pire, kene, fare gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapıyor. Ayrıca insan sağlığı için tehlike oluşturan her türlü bakteri, virüs, mantar gibi mikroorganizmalara karşı da mücadele ediliyor.

Aliağa Belediyesi, Büyükşehir ekiplerine destek amacıyla bir ilaçlama ekibi oluşturmak için de harekete geçti. Aliağa Belediyesi Başkan Vekili Münir Nurettin Bayrav, “Vatandaşlarımıza rahat bir Ramazan ve yaz yaşatmak için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Büyükşehir Belediyemizin ilaçlama çalışmaları Aliağa’nın dört bir yanında sürüyor.” Dedi.

ALİAĞA’DA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aliağa’da Sivrisinek, Karasinek ve haşereyle mücadele kapsamında sürdürülen ilaçlama çalışmaları çöp konteynerleri, dere, kanal, sulu bodrum, fosseptik gibi yerlerde yapılıyor. Program dâhilinde ayda iki defa periyodik kontrol yapılıyor. Gerek görülen yerlerde ise larvasit uygulama çalışmaları yapılıyor. Aliağa Belediyesi, kentte sivrisinek ve haşere şikâyetlerini en aza indirmek amacıyla vatandaşlar ve muhtarlarla işbirliği yaparak mücadele çalışmalarında ekiplere destek veriyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN TAKVİYE EKİP

Öte yandan Aliağa Belediyesi, sıcak yaz günlerini göz önüne alarak kentin hacimsel büyümesi ve hizmetlerin etkin sunulması amacıyla Büyükşehir ekiplerine takviye olacak şekilde bir ilaçlama ekibi oluşturuyor. Aliağa Belediye Başkan Vekili Münir Nurettin Bayrav başkanlığında yapılan Belediye koordinasyon ve hizmetlerin değerlendirilmesi toplantısında çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda, büyükşehir belediyesi ilaçlama çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürüldüğü ifade edilerek, kentin hızla büyümesi nedeniyle belediye bünyesinde de acil müdahale ve ilaçlama ekiplerinin kurulması kararlaştırıldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları