loading
close
SON DAKİKALAR

Sivasspor 2 - 1 Fenerbahçe

Sivasspor 2 - 1 Fenerbahçe
Tarih: 11.08.2019 - 09:31
Kategori: Spor

Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 21. Cumhuriyet Kupası'nda Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü.

Sivas Kongresi'nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nda Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaştı. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 20 bine yakın taraftar izledi.

Sivasspor, maçın 17. dakikasında Emre Kılınç’ın kullandığı köşe vuruşunda Caner Osmanpaşa’nın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Sivasspor, maçın 38. dakikasında Yatabare’nin açtığı ortada Mert Hakan Yandaş’ın ceza sahası içerisinde vuruşu ile 2-0 öne geçti.

Fenerbahçe, maçın 49. dakikasında Moses’in ceza sahasına yaptığı ortada Max Kruse’un golüyle 2-1’lik skoru yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-1 skorla sona erdi.

Demir Grup Sivasspor ise Cumhuriyet Kupası'nı Sivas Valisi Salih Ayhan'ın elinden aldı. Kupa töreni sonrası iki takım oyuncuları birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Demir Grup Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz Emre Belözoğlu'na günün anısına ödül ve 100'üncü yıl pulu takdim etti.

Kaynak : Fanatik

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları